نورنیوز https://nournews.ir/n/260433
کد خبر: 260433
11 آذر 1404

تعطیلی مدارس دور اول متوسطه در یزد


مدیرکل مدیریت بحران استان در خصوص آخرین وضعیت فعالیت سایر مقطع های تحصیلی و ادارات استان گفت:‌ امروز در جلسه کارگروه سلامت استان تصمیم گیری خواهد شد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: استان یزد، طبق اظهارات دکتر مسعود شریفی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد، در سه هفته‌ گذشته با افزایش ۳.۵ برابری موارد مثبت آنفلوآنزا مواجهه شده است؛ هرچند روند افزایشان مبتلایان همچنان صعودی است، اما شدت افزایش نسبت به هفته‌های گذشته کمتر شده و این بیماری وارد مرحله‌ تثبیت یا کاهش خواهد شد.

همچنین شامگاه روز گذشته دوشنبه ۱۰ آذر، با تصمیم کارگروه سلامت و بهداشت استان و با توجه به اینکه دانش آموزان مقطع تحصیلی متوسطه‌ اول بر اساس نمودار کنترل روند آنفلوآنزا در گروه سنی آسیب پذیر قرار دارند؛ این مقطع تحصیلی در روزهای سه‌شنبه ۱۱ آذر و چهارشنبه ۱۲ آذر، به صورت غیرحضوری به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

حال، احسان بالاکتفی مدیرکل مدیریت بحران استان،در خصوص آخرین وضعیت نحوه‌ فعالیت سایر مقاطع تحصیلی، دانشگاه‌ها و ادارات گفت: امروز سه‌شنبه ۱۱ آذر، به منظور کنترل و مدیریت وضع موجود، جلسه‌ کارگروه بهداشت و سلامت استان با حضور اعضای این کارگروه از جمله مسئولین دانشگاه علوم پزشکی و آموزش‌ و پرورش استان تشکیل خواهد شد.  

وی افزود: طی این جلسه به بررسی روند آنفلوآنزا از هفته‌های گذشته تاکنون خواهیم پرداخت و طبق آن در خصوص نحوه فعالیت مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات گرفته تصمیم‌ گیری خواهد شد که این تصمیمات را از طریق رسانه های رسمی اطلاع رسانی می‌شود.  

بالاکتفی همچنین در پاسخ به این سوال که آیا درصورت ادامه‌ی روند صعودی ابتلا به آنفلوآنزا، بیمارستان‌ بحران استان آمادگی لازم را برای پذیرش بیماران را دارد یا خیر؟ گفت: بیمارستان‌ بحران استان از نظر تجهیزات و همچنین اقلام دارویی، هیچ کمبودی نداشته و آماده‌ پذیرش بیماران می‌باشد.


سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: مدیریت_بحران / تعطیلی_مدارس / تعطیلی_ادارات / وضعیت_آلودگی / کارگروه_سلامت