نورنیوز https://nournews.ir/n/260250
کد خبر: 260250
10 آذر 1404

اراک میزبان دربی ۱۰۶ با حضور تماشاگران زن


با تصمیم مسئولان برگزاری مسابقات، هواداران زن می‌توانند در داربی 106 حضور یابند. این دیدار روز جمعه در ورزشگاه امام خمینی اراک برگزار می‌شود و برخلاف فصل گذشته، تماشاگران زن اجازه ورود خواهند داشت.

نورنیوز- گروه ورزشی: با صدور مجوز رسمی از سوی مسئولان برگزاری مسابقات، هواداران زن می‌توانند در داربی ۱۰۶ تهران حضور داشته باشند. این دیدار حساس میان استقلال و پرسپولیس ساعت ۱۵ روز جمعه در ورزشگاه امام خمینی اراک برگزار خواهد شد.

برخلاف فصل گذشته که تماشاگران زن امکان حضور در داربی اراک را نداشتند، این بار شرایط فراهم شده و سکوهای ورزشگاه برای هواداران خانم نیز اختصاص خواهد یافت. بدین ترتیب، هر دو تیم می‌توانند در کنار هواداران زن وارد میدان این رقابت سنتی شوند.

قرار است جلسه هماهنگی این مسابقه روز پنجشنبه با حضور مسئولان برگزاری، نمایندگان دو باشگاه و عوامل مرتبط برگزار شود تا جزئیات مربوط به نظم، بلیت‌فروشی و نحوه ورود هواداران زن و مرد هماهنگ شود.


منبع: ایسنا
سرویس: ورزشی
کلید واژگان: دربی / استقلال_پرسپولیس / دربی۱۰۶ / هواداران_زن / ورزشگاه_اراک / ورود_زنان_به_ورزشگاه