نورنیوز https://nournews.ir/n/259354
کد خبر: 259354
5 آذر 1404

پروازهای لوفت‌هانزا به ایران از ۲۶ دی‌ماه برقرار می‌شود


سازمان هواپیمای کشوری اعلام کرد که در پی تمایل شرکت هواپیمایی لوفت‌هانزا برای ازسرگیری پروازهای خود به ایران، پروازهای لوفت‌هانزا از 16 ژانویه 2026 (26 دی‌ماه) مجدد برقرار می‌شود.

نورنیوز-گروه اقتصادی: در پی تمایل شرکت هواپیمایی لوفت‌هانزا برای ازسرگیری پروازهای خود به ایران و پس از تکمیل بررسی‌های تخصصی تیم کارشناسی این شرکت و برگزاری نشست‌های مشترک با مسئولان سازمان هواپیمایی کشوری، پروازهای لوفت‌هانزا از ۱۶ ژانویه ۲۰۲۶ (۲۶ دی‌ماه) مجدد برقرار می‌شود.

بر اساس اعلام سازمان هواپیمایی کشوری، فرآیند ارزیابی شرایط ایمنی و امنیتی پروازهای لوفت‌هانزا چندی پیش با حضور مدیر منطقه‌ای این شرکت در ایران، مدیر ارشد امنیت هوانوردی و مدیریت ریسک لوفت‌هانزا و نیز مدیر نمایندگی Austrian Airlines آغاز شد. اعضای این تیم طی چند روز حضور در سازمان هواپیمایی کشوری، فرودگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) و مراکز عملیاتی، از بخش‌های مرتبط، سامانه‌ها و فرآیندهای مدیریتی و عملیاتی کشور بازدید کرده و جلسات تخصصی بررسی شرایط و نحوه برقراری پروازها را با مدیران و کارشناسان مربوطه برگزار کردند.

در پی این ارزیابی‌ها، لوفت‌هانزا تصمیم نهایی خود را برای بازگشت به بازار ایران اتخاذ کرده و مطابق هماهنگی‌ها، پروازهای این شرکت از مبدا فرانکفورت به ایران از ۱۶ ژانویه ۲۰۲۶ مجدداً آغاز خواهد شد.


سرویس: اقتصادی
کلید واژگان: ایران / دی ماه / پروازهای لوفت‌هانزا