نورنیوز https://nournews.ir/n/259162
کد خبر: 259162
4 آذر 1404

اوکراین با مفاد توافق صلح موافقت کرده/زلنسکی برای مذاکره به آمریکا می رود


یک مقام دولت ترامپ مدعی توافق اوکراین با طرح صلح پیشنهادی آمریکا در خصوص خاتمه جنگ با اوکراین شد. رئیس‌جمهور اوکراین اواخر ماه جاری میلادی به منظور دیدار با ترامپ درباره طرح صلح جدید به واشنگتن سفر خواهد کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: یک مقام دولت آمریکا بعد از ظهر سه شنبه مدعی شد که کی‌یف با طرح صلح پیشنهادی آمریکا موافقت کرده است.

مقام آمریکایی که به نام او اشاره ای نشده، به شبکه خبری ای‌بی‌سی گفت که اوکراین با مفاد یک توافق صلح احتمالی موافقت کرده است. این مقام آمریکایی گفت که فقط جزئیات جزئی باقی مانده است.

برخی منابع خبری مدعی شدند که آمریکا و اوکراین در حال نهایی کردن توافق صلح هستند، اما روسیه احتمالاً تغییرات را رد خواهد کرد.

یوری اوشاکوف، دستیار رئیس‌جمهور روسیه نیز گفت که انتظار می‌رود آمریکا در آینده نزدیک با مقامات روس تماس بگیرد تا جزئیات طرح صلح پیشنهادی آنها برای حل‌وفصل مناقشه اوکراین را به‌صورت حضوری بررسی کنند، هرچند هنوز هیچ توافق مشخصی در این زمینه حاصل نشده است.

یوری اوشاکوف، همچنین تأیید کرد که بسیاری از مفاد طرح پیشنهادی آمریکا برای حل‌وفصل وضعیت اوکراین، که در آلاسکا مورد بحث قرار گرفته بود، برای روسیه قابل قبول است.  این مقام کرملین گفت: بله، ما با  پیشنهادهای طرف آمریکایی آشنا شده‌ایم، نسخه‌ای که در راستای همان تفاهماتی است که در آلاسکا به دست آمده بود. به همین دلیل باید بگویم که نه همه مفاد، ولی بسیاری از مفاد این طرح برای ما کاملاً قابل قبول به نظر می‌رسند.

انتظار می‌رود ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین در روزهای آینده به آمریکا سفر کند.

زلنسکی برای مذاکره با ترامپ درباره «طرح صلح» به آمریکا می‌رود

رئیس‌جمهور اوکراین اواخر ماه جاری میلادی به منظور دیدار با ترامپ درباره طرح صلح جدید به واشنگتن سفر خواهد کرد.

 ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین اواخر ماه جاری (نوامبر) به منظور دیدار با دونالد ترامپ، همتای آمریکایی خود درباره «طرح صلح» به واشنگتن سفر خواهد کرد.

رستم عمروف، دبیر شورای امنیت ملی و دفاع اوکراین با انتشار پیامی در شبکه‌های اجتماعی با تاکید بر انجام گفتگوهای سازنده و مفید اخیر میان مقامات کشورش و نمایندگان آمریکا در ژنو، گفت که کی‌یف از تلاش‌های دونالد ترامپ برای پایان جنگ حمایت می‌کند.

دبیر شورای امنیت ملی و دفاع اوکراین سپس افزود: در ژنو درباره شرایط اصلی توافق به درک مشترکی دست یافتیم. منتظر سفر قریب الوقوع رئیس‌جمهور زلنسکی طی ماه جاری به آمریکا و دیدار با رئیس‌جمهور ترامپ هستیم


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: آمریکا / اوکراین / صلح / خاتمه جنگ