نورنیوز https://nournews.ir/n/258778
کد خبر: 258778
2 آذر 1404

هشدار رئیس جمهوری برزیل درباره تکرار اشتباه جنگ اوکراین در ونزوئلا


رئیس‌جمهوری برزیل از جامعه جهانی خواست تا پیش از تکرار اشتباه جنگ اوکراین در ونزوئلا، جلوی وقوع آن را بگیرند.

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش فرانس۲۴، «لولا داسیلو» رئیس‌جمهوری برزیل نسبت به افزایش حضور نظامی آمریکا در نزدیکی ونزوئلا ابراز نگرانی کرد و هشدار داد این وضعیت می‌تواند به بروز درگیری منجر شود. او همچنین گفت قصد دارد این موضوع را با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری آمریکا در میان بگذارد.

وی پس از شرکت در نشست سران گروه ۲۰ در آفریقای جنوبی به خبرنگاران گفت: از آرایش نظامی‌ ایالات متحده در دریای کارائیب، بسیار نگرانم و می‌خواهم درباره آن با رئیس‌جمهوری آمریکا گفت‌وگو کنم.

وی افزود: فکر نمی‌کنم اکنون دلیلی برای جنگ وجود داشته باشد. نباید اشتباهی را که در جنگ میان روسیه و اوکراین رخ داد تکرار کنیم.

این مقام برزیلی با اشاره به اینکه برزیل با ونزوئلا مرز مشترک دارد، گفت: مهم است که پیش از آغاز هرگونه درگیری، راه‌حلی برای آن پیدا کنیم.

دولت آمریکا به بهانه مبارزه با قاچاق مواد مخدر، ناو هواپیمابر، شناورهای جنگی و هواپیماهای رادارگریز در منطقه نزدیک ونزوئلا مستقر کرده است.

ایالات متحده، «نیکلاس مادورو» رئیس‌جمهوری ونزوئلا را به هدایت کارتل های مواد مخدر متهم کرده و ترامپ نیز احتمال اعزام نیروهای آمریکایی به ونزوئلا را رد نکرده است.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: جنگ اوکراین / ونزوئلا / هشدار / برزیل / رئیس جمهور برزیل