نورنیوز https://nournews.ir/n/258495
کد خبر: 258495
1 آذر 1404

بحران آنفلوانزا در زاهدان؛ ازدحام کودکان مبتلا در اورژانس بیمارستان


متخصص کودکان و اطفال گفت: روزانه 600 تا 1000 کودک مبتلا به آنفلوانزا به اورژانس بیمارستان کودکان زاهدان مراجعه می کنند.

  نورنیوز گروه اجتماعی:به گفته مجید نادری با توجه به شیوع گسترده بیماری آنفلوانزا، توجه جدی خانواده‌ها به رعایت اصول بهداشت فردی و دستورالعمل‌های بهداشتی ضرورت دارد.

رئیس بیمارستان حضرت علی‌اصغر(ع) زاهدان در ادامه گفت: عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی یکی از دلایل افزایش انتقال ویروس در جامعه است و ضروری است خانواده‌ها به‌ویژه در این روزها، رعایت آداب سرفه و استفاده از ماسک را جدی بگیرند.

نادری در ‌ادامه بیان کرد: تب بالا، درد عضلانی، لرز و تعریق، سردرد، سرفه خشک و مداوم، خستگی و ضعف را از علائم شایع آنفلوآنزا است و در صورت بروز علائم و مشاهده نشانه‌های هشداردهنده، مراجعه سریع به پزشک ضروری است.


سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: آنفلوانزا / سلامت_کودکان / اورژانس_زاهدان / بحران_بهداشتی / بیماری_کودکان