شهردار نیویورک در دیدار با دونالد ترامپ، ضمن انتقاد از دولت اسرائیل بهخاطر «نسلکشی»، بر نگرانی مردم آمریکا نسبت به خرج مالیاتها در جنگهای خارجی و لزوم تمرکز بر نیازهای داخلی شهر نیویورک تأکید کرد.
نورنیوز- گروه بین الملل: شهردار نیویورک در دیدار با رئیسجمهور آمریکا، ضمن بیان نگرانیهای خود، دولت اسرائیل را متهم به ارتکاب نسلکشی کرد و هشدار داد که مردم آمریکا از صرف مالیاتهایشان در جنگهای بیپایان خسته شدهاند.
زهران ممدانی در این دیدار گفت: «من درباره ارتکاب نسلکشی توسط دولت اسرائیل و تأمین مالی آن توسط دولت آمریکا صحبت کردم و نگرانی بسیاری از نیویورکیها را که میخواهند مالیاتهایشان صرف بهبود شرایط شهر و زندگی خودشان شود، به اشتراک گذاشتم.»
وی با اشاره به مشکلات داخلی شهر، افزود: «ما در نهمین سال متوالی بیش از ۱۰۰٬۰۰۰ کودک مدرسهای بیخانمان داریم و نیاز مبرمی به رعایت و پیگیری حقوق بشر در داخل و خارج کشور وجود دارد.»
شهردار نیویورک در ادامه از تلاشها برای صلح قدردانی کرد و تأکید نمود: «مردم دیگر نمیخواهند مالیاتهایشان صرف جنگهای خارجی شود و معتقدم که باید به حقوق بشر پایبند باشیم، حتی اگر هنوز نقض آن در جریان باشد.»
اظهارات ممدانی بازتاب نگرانیهای گستردهای در آمریکا است که خواستار تمرکز بیشتر دولت بر مسائل داخلی و حفاظت از حقوق شهروندان هستند، نه صرف منابع مالی در مناقشات بینالمللی.