نورنیوز https://nournews.ir/n/258373
کد خبر: 258373
30 آبان 1404

غیرحضوری شدن مدارس آذربایجان شرقی به دلیل آلودگی هوا


به‌دلیل افزایش آلودگی هوا، مدارس تبریز، اسکو و بناب در روزهای شنبه و یکشنبه اول و دوم آذرماه غیرحضوری برگزار می‌شود و حمل‌ونقل عمومی تبریز نیز در این دو روز رایگان خواهد بود.

نورنیوز - گروه اجتماعی:  ظفر محمدی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی و رئیس کارگروه مدیریت اضطرار آلودگی هوا عصر جمعه با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد:

برابر مصوبه کمیته اضطرار آلودگی هوای استان آذربایجان شرقی، با توجه به توجه به افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و آلودگی هوا مقرر شد:

  1. فردا شنبه و پس فردا یکشنبه اول و دوم آذرماه، مدارس شهرستان تبریز (شامل نواحی پنجگانه، خسروشاه، باسمنج و سردرود) و مدارس شهرستان‌های اسکو و بناب در تمامی مقاطع تحصیلی در نوبت‌های صبح و بعد از ظهر، به صورت غیرحضوری و از طریق سامانه شاد آموزش و پرورش برگزار خواهد شد. همچنین فعالیت مراکز سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان نیز در مناطق یادشده تعطیل خواهد بود.
  2.  همچنین مقرر شد حمل و نقل عمومی سطح شهر تبریز از جمله مترو و اتوبوسرانی فردا و پس فردا به صورت رایگان خدمت‌رسانی کنند.
    از مردم شهر تبریز خواهش می‌کنیم که تا حد امکان از وسیله شخصی استفاده نکنند و از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده کنند.
  3. مقرر شد راهنمایی و رانندگی تبریز از ورود وسایل نقلیه دودزا به داخل شهر جلوگیری نمایند. همچنین صنایع آلاینده اطراف تبریز و مناطق یاد شده تعطیل خواهند بود.

از مردم عزیز بویژه کسانی که دچار نارسایی‌های قلبی و ریوی هستند درخواست داریم که از تردد غیرضروری اجتناب نمایند و از فعالیت ورزشی در فضای باز خودداری کنند.


سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: آلودگی هوا / تعطیلی مدارس تبریز / حمل‌ونقل عمومی تبریز / غیر حضوری شدن مدارس تبریز / مدیریت اضطرار آلودگی هوا