قطر به تشدید تجاوزات رژیم صهیونیستی به غزه واکنش نشان داد.
نورنیوز-گروه بین الملل: قطر به تشدید تجاوزات رژیم صهیونیستی به غزه واکنش نشان داد.
وزارت خارجه قطر در بیانیه ای اعلام کرد: تجاوزات وحشیانه اشغالگران اسرائیلی به نوار غزه را به شدت محکوم کرده و آن تشدید تنش خطرناکی می دانیم که توافق آتش بس را با تهدید فروپاشی روبرو می کند.
این در حالی است که قطر خود از طرفهای میانجی و ضامن توافق آتش بس غزه به شمار می رود به طوری که کمیته های مقاومت در بیانیه خود تاکید کرده اند که ما از همه میانجیها در مصر، ترکیه، قطر و همه ضامنان توافق آتش بس میخواهیم که به تعهدات خود عمل و جنایتکاران صهیونیست را وادار به توقف نقض توافق آتش بس کنند.
این گروه مقاومت تاکید کرد که توافق آتش بس به پوششی برای ادامه تجاوزات و جنایات فاشیستی صهیونیستها علیه مردم فلسطین تبدیل شده است
جنایت نسل کشی که رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین در نوار غزه از دو سال پیش مرتکب می شود، تاکنون به یتیم شدن بیش از 56 هزار کودک بیگناه منجر شده که یکی از والدین یا هر دوی آنها را در تجاوزات صهیونیستها از دست داده اند.