نورنیوز https://nournews.ir/n/258081
کد خبر: 258081
29 آبان 1404

افشاگری رسانه‌های صهیونیستی: حمله اخیر به غزه با هماهنگی واشنگتن بود


رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش دادند که حملات گسترده امروز به محله‌های غزه، ازجمله زیتون و شجاعیه، با اطلاع قبلی آمریکا انجام شده؛ حملاتی که ده‌ها شهید و زخمی برجای گذاشت و هم‌زمان با ادعای هدف قرار دادن فرماندهان حماس صورت گرفت.

نورنیوز - گروه بین الملل : تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارشی از اطلاع واشنگتن نسبت به حملات امروز (چهارشنبه) صهیونیست‌ها به نوار غزه خبر داد.

به گزارش  شبکه الجزیره، رادیو ارتش رژیم صهیونیستی نیز در گزارشی مدعی شد که هدف حملات امروز (چهارشنبه) صهیونیست‌ها به محله زیتون شهر غزه، جلسه فرماندهان نظامی حماس بوده است.

این رسانه رژیم صهیونیستی در این گزارش ادعا کرد که در این حمله، فرماندهان گردان زیتون و یگان دریایی حماس هدف قرار گرفته‌اند.

 ارتش رژیم صهیونیستی ساعاتی پیش از آغاز حمله به نقاطی در سراسر نوار غزه خبر داد و مدعی شد که این حمله، پاسخی به هدف قرار دادن نیروهایش در منطقه خان یونس است.

ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کرد: ما در پاسخ به هدف قرار دادن نیروهایمان در منطقه خان یونس، حمله به اهداف جنبش حماس در سراسر نوار غزه را آغاز کردیم.

پایگاه خبری عبری «واللا» نیز مدعی شد که ارتش اسرائیل یک مسئول گردان‌های القسام را در حمله به یک ساختمان در شهر غزه هدف قرار داد.

وزارت بهداشت فلسطین در بیانیه‌ای از شهادت ۲۵ غیرنظامی در حملات امروز (چهارشنبه) رژیم صهیونیستی به نوار غزه خبر داد.

وزارت بهداشت فلسطین در این بیانیه اعلام کرد که در حملات عصر امروز (چهارشنبه) رژیم صهیونیستی به نوار غزه تاکنون ۲۵ غیرنظامی شهید و ۷۷ نفر دیگر زخمی شده‌اند.

رژیم صهیونیستی در چند ساعات گذشته محله‌های شجاعیه، زیتون شهر غزه و خان یونس در جنوب نوار غزه را به شدت بمباران کرده است.

در حملات به محله زیتون شهر غزه، همه اعضای یک خانواده پنج نفره به طور کامل به شهادت رسیده‌اند.

رژیم صهیونیستی هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار شد به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران روی بیاورد.

جنبش حماس روز پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ با صدور بیانیه‌ای به طور رسمی دستیابی به توافق پایان جنگ در نوار غزه و تبادل اسرا را اعلام کرد.

ارتش رژیم اسرائیل نیز ظهر جمعه ۱۸ مهر ۱۴۰۴ به صورت رسمی از اجرایی شدن آتش‌بس در نوار غزه خبر داد و اعلام کرد: براساس توافق، نیروهای اسرائیلی در مناطق خاصی از نوار غزه مستقر خواهند ماند و رفت و آمد از جنوب به شمال نوار غزه از طریق خیابان الرشید و جاده صلاح الدین مجاز خواهد بود.

این درحالی است که رژیم صهیونیستی همچنان به کارشکنی در اجرایی شدن مفاد مرحله اول آتش بس و نقض مکرر آن ادامه می دهد.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: رژیم صهیونیستی / غزه / نقض آتش بس / حمله به غزه