نورنیوز https://nournews.ir/n/257097
کد خبر: 257097
24 آبان 1404

دستور رییس‌جمهور برای تقویت مبادلات مرزی سیستان و بلوچستان


رییس‌جمهور در تماسی تلفنی با استاندار سیستان‌ وبلوچستان، خواستار بهره‌گیری کامل از ظرفیت‌های مرزی استان برای توسعه روابط با همسایگان شد.

نور نیوز-گروه سیاسی : در این تماس بر استفاده حداکثری از ظرفیت‌های مرزی سیستان و بلوچستان برای گسترش مبادلات اقتصادی با کشورهای همسایه و بهبود وضعیت معیشتی مردم مناطق مرزی تاکید شده است.

منصور بیجار ادامه داد: در این گفت‌وگو، رییس‌جمهور با اشاره به جایگاه مهم سیستان ‌و بلوچستان در تعاملات اقتصادی ایران با همسایگان، خواستار تقویت روند توسعه‌ای در مرزهای استان و فعال‌سازی ظرفیت‌های موجود شد.

استاندار سیستان‌وبلوچستان افزود: در گزارش تلفنی به رییس جمهور، برنامه‌های استان برای ارتقای پایانه‌های مرزی، توسعه بازارچه‌ها و تقویت مسیرهای صادراتی تشریح شد و دکتر پزشکیان نیز حمایت دولت از این اقدامات را اعلام کرد.

وی ادامه داد: مرزهای گسترده زمینی با پاکستان و افغانستان و همچنین دسترسی به دریای عمان، یکی از نقاط اصلی مبادلات و ترانزیت منطقه‌ای است و استفاده صحیح از این موقعیت می‌تواند به رشد اقتصادی استان و کشور کمک کند.

بیجار با اشاره به روند رو به افزایش مبادلات رسمی عنوان کرد: در ماه‌های اخیر صادرات محصولات کشاورزی و مبادلات مرزی رشد قابل توجهی داشته و تلاش می‌کنیم با توسعه زیرساخت‌ها این روند تداوم یابد.

به گفته وی، وجود چندین پایانه و بازارچه مرزی فعال، ظرفیت‌های گسترده در تجارت دریایی و امکان گسترش همکاری‌های اقتصادی با کشورهای همسایه، از مهمترین مزیت‌های سیستان‌وبلوچستان به شمار می‌رود.

استاندار سیستان و بلوچستان یادآور شد: با عنایت به تاکید رییس‌جمهور در این تماس، اجرای طرح‌های مرزی با سرعت بیشتری پیگیری می‌شود و استان آماده است تا نقش پررنگ‌تری در اقتصاد ملی ایفا کند.

سیستان و بلوچستان با احتساب به مرزهای آبی به عنوان پهناورترین و از لحاظ مرزهای خشکی به‌عنوان دومین استان پهناور کشور بیش از سه میلیون و ۳۷۵ هزار نفر جمعیت در ۲۶ شهرستان دارد.


سرویس: سیاسی
کلید واژگان: رییس‌جمهور / منصور بیجار / استاندار سیستان‌ وبلوچستان / توسعه روابط با همسایگان / ظرفیت‌های مرزی استان