نورنیوز https://nournews.ir/n/256964
کد خبر: 256964
23 آبان 1404

بی‌بی‌سی: به ترامپ، غرامت نمی پردازیم


شبکه تلویزیونی بی‌بی‌سی اعلام کرد که به رئیس‌جمهور آمریکا برای تحریف سخنرانی وی، غرامت پرداخت نخواهد کرد.

نورنیوز - گروه بین الملل: یک سخنگوی این رسانه انگلیسی گفت: وکلای ما، نامه‌ای به تیم حقوقی دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا، در پاسخ به نامه‌ای که یکشنبه دریافت کرده بودند، ارسال کرده‌اند.

به گزارش از بی‌بی‌سی، در بخشی از این نامه آمده است: می‌پذیریم که ویرایش ما به‌طور غیرعمد، این تصور را ایجاد کرد که در حال نمایش یک بخش پیوسته از سخنرانی هستیم و این اقدام، باعث شد این تصور غلط ایجاد شود که رئیس‌جمهور آمریکا مستقیماً خواستار اقدام خشونت‌آمیز شده است.

وکلای بی‌بی‌سی در عین حال، پرداخت غرامت را رد کردند و نوشتند: با اینکه بی‌بی‌سی صمیمانه از نحوه ویرایش کلیپ ویدئویی پشیمان است، این موضوع، نمی تواند توجیهی برای طرح ادعای افترا باشد.

وکلای ترامپ تهدید کرده‌اند که در صورت عدم صدور بیانیه اصلاحی، عذرخواهی و جبران خسارت، از بی‌بی‌سی شکایت یک میلیارد دلاری خواهند کرد.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: ترامپ / بی بی سی / تحریف سخنرانی ترامپ / شبکه تلویزیونی بی‌بی‌سی