نورنیوز https://nournews.ir/n/256860
کد خبر: 256860
23 آبان 1404

افزایش تعداد قربانیان سانحه قاچاق سوخت در جنوب کرمان+آمار فوتی ها


در برخورد یک وانت سوخت‌بر با دو خودروی سواری در جاده قلعه‌گنج به رمشک،تعداد جان‌باختگان سانحه رانندگی شامگاه گدشته محور قلعه‌گنج به رمشک که ابتدا هشت نفر اعلام شده بود، با مشخص شدن ترکیب کامل سرنشینان، به 13 نفر رسید؛ در میان قربانیان، یک زن باردار و 2 کودک سه‌ ساله و 6 ساله نیز حضور دارند.

نورنیوز - گروه حوادث : رییس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت روز جمعه  بیان کرد: از مجموع جان‌باختگان این حادثه، هشت نفر سرنشین خودروی سواری پژو، سه نفر سرنشین پراید و ٢ نفر سرنشین وانت حامل سوخت قاچاق بودند.

علی‌اصغر خیرخواه افزود: یکی از مصدومان پس از انتقال به بیمارستان جان باخت و آمار فوتی‌ها به ۱۳ نفر رسید.

وجود زن باردار در میان جانباختگان

سمیه خوبیاری، دهیار روستای توریگ که سرنشینان پژو اهل این روستا هستند، نیز در گفت‌وگو با ایرنا گفت: در میان سرنشینان پژو، چهار زن، ٢ مرد و ٢ کودک حضور داشتند؛ یکی از چهار زن باردار بوده و ٢ کودک جان‌باخته نیز سه‌ ساله و ۶ ساله بودند.

براساس گزارش اولیه پلیس راه، این سانحه زمانی رخ داد که یک وانت حامل سوخت قاچاق بر اثر انحراف به چپ با خودروی پژو برخورد کرد و سپس یک دستگاه پراید نیز با وانت تصادف کرد.

روز گذشته رییس پلیس راه قلعه‌گنج - بشاگرد گفت: برخورد یک وانت سوخت‌بر حامل بنزین قاچاق با یک پژو پارس و پراید در جاده قلعه‌گنج به رمشک هشت کشته برجای گذاشت.

 سروان مرتضی امیری شامگاه پنجشنبه در گفت و گویی افزود: ساعت ۱۷ و ۳۵ دقیقه عصر امروز بر اثر برخورد وانت سوخت بر در جاده قلعه گنج به رمشک محدوده دشت تگدر (نرسیده به صولان) با یک خودروی سواری پژو پارس و همچنین برخورد یک پراید از پشت با این وانت، هشت نفر جان خود را از دست دادند.

وی اظهار داشت: وانت سوخت بر به دلیل انحراف به چپ به قصد سبقت با پژو پارس برخورد کرده است.

رییس پلیس راه قلعه گنج - بشاگرد با بیان اینکه هویت چهار نفر از جانباختگان این حادثه هنوز مشخص نیست تصریح کرد: یک مصدوم این حادثه نیز بلافاصله به بیمارستان قلعه گنج اعزام شده است.

اورژانس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت هم با تایید هشت کشته این حادثه اعلام کرد یک نفر از سرنشینان این خودروها مصدوم شده است.

برخی منابع محلی از حضور زن و کودک در میان فوت شدگان حکایت دارد.

با وجود تعداد حوادث مرتبط با قاچاق سوخت که منجر به سوختگی می‌شود بخش سوانح و سوختگی در مراکز درمانی جنوب کرمان با هشت شهرستان وجود ندارد که این امر موجب افزایش تلفات می شود.

از قلعه گنج تا بندرعباس سه ساعت و تا کرمان بیش از پنج ساعت فاصله است. عرض بسیاری از جاده های این منطقه هم کم و جاده ٢ طرفه است.


منبع: ایرنا
سرویس: حوادث
کلید واژگان: قاچاق سوخت / تصادف مرگبار / قلعه گنج / تصادف سوخت بر / رمشک