نورنیوز https://nournews.ir/n/256763
کد خبر: 256763
22 آبان 1404

بازگشایی سفارت سوریه در انگلیس


خبرها حاکی از آن است که «اسعد الشیبانی» وزیر امور خارجه و مهاجران دولت موقت سوریه، سفارت این کشور در انگلیس را بازگشایی کرده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: رسانه های سوری گزارش دادند که دمشق سفارت خود در لندن را پس از سال‌ها بازگشایی کرده است.

  خبرها حاکی از آن است که «اسعد الشیبانی» وزیر امور خارجه و مهاجران دولت موقت سوریه، سفارت این کشور در انگلیس را بازگشایی کرده است.

خبرگزاری سوریه (سانا) امروز (پنجشنبه) گزارش داد: «اسعد حسن الشیبانی، وزیر امور خارجه روز پنجشنبه پرچم سوریه را بر فراز سفارت سوریه در لندن برافراشت و بازگشایی این سفارتخانه را پس از سال‌ها تعطیلی اعلام کرد.»

الشیبانی ابراز امیدواری کرد که این بازگشایی، «آغازگر دوران جدیدی باشد و به سوریه در تثبیت مجدد نقش خود در جهان کمک کند.»

0 seconds of 34 secondsVolume 90%   انگلیس به تازگی تحریم‌های خود علیه «احمد الشرع» رئیس‌ خودخوانده سوریه را که زمانی از سوی غرب به دلیل فعالیت های تروریستی و سرکردگی گروهی وابسته به القاعده تحریم شده بود، لغو کرد.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: سوریه / انگلیس / سفارت / بازگشایی