نورنیوز https://nournews.ir/n/256376
کد خبر: 256376
20 آبان 1404
از سوی قاضی دادگاه؛

نتانیاهو در جریان جلسه محاکمه به اتهام فساد مالی سرزنش شد


قاضی «فریدمن فلدمن» از دادگاه منطقه‌ای تل‌آویو، روز سه‌شنبه در جریان محاکمه «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که بخشی از سلسله جلسات مربوط به اتهامات فساد علیه او بود، وی را مورد انتقاد و سرزنش قرار داد.

نورنیوز-گروه بین الملل: قاضی «فریدمن فلدمن» از دادگاه منطقه‌ای تل‌آویو، روز سه‌شنبه در جریان محاکمه «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که بخشی از سلسله جلسات مربوط به اتهامات فساد علیه او بود، وی را مورد انتقاد و سرزنش قرار داد.

  نتانیاهو پس از جلسه استماع هفته گذشته، برای اولین بار در این هفته در دادگاه منطقه‌ای حاضر شد.

در جریان جلسه استماع، از او در مورد دریافت سیگار از «آرنون میلچان»، تاجر اسرائیلی، سوال شد. نتانیاهو با عصبانیت پاسخ داد: «او از همان ابتدا دائماً به من هدیه می‌داد. او می‌خواست روحیه‌ام را بالا ببرد. او مثل یک برادر برای من است.»

به گزارش الجزیره، وی افزود: «باورم نمی‌شود که الان داریم در مورد این موضوع بحث می‌کنیم. در مورد چه چیزی صحبت می‌کنی؟ سیگار برای یک دوست؟»

قاضی فلدمن در پاسخ به عصبانیت نتانیاهو، او را مورد انتقاد قرار داد و گفت: «آقای نتانیاهو، بدون هیچ اظهار نظری به سوالات مطرح شده پاسخ دهید.»

در همین حال، روزنامه عبری یدیعوت آحارونوت گزارش داد که بنیامین نتانیاهو درخواست تعویق شهادت خود در دادگاه را برای دریافت یک تماس تلفنی مهم کرده است، زیرا همچنان از پیگرد قانونی به اتهام فساد فرار می‌کند.

نتانیاهو با سه پرونده فساد، که در رسانه‌ها با نام پرونده‌های ۱۰۰۰، ۲۰۰۰ و ۴۰۰۰ شناخته می‌شوند، روبه‌رو است که شامل اتهامات رشوه، نقض اعتماد و سوءاستفاده از قدرت برای منافع شخصی است.

در کیفرخواست آمده است که او و اعضای خانواده‌اش در ازای دریافت امتیازات و مزایا، هدایای ارزشمندی از بازرگانان دریافت کرده‌اند، علاوه بر این، تلاش کرده‌اند تا از طریق معاملات با ناشران رسانه‌های اسرائیلی، پوشش رسانه‌ای را به نفع خود تحت تأثیر قرار دهند.

محاکمه نتانیاهو در این پرونده‌ها در سال ۲۰۲۰ آغاز شد و همچنان ادامه دارد، در حالی که او این اتهامات را رد و ادعا می‌کند که آنها «یک کارزار سیاسی با هدف برکناری او» هستند.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: نتانیاهو / انتقاد / قاضی / دادگاه محاکمه