نورنیوز https://nournews.ir/n/256304
کد خبر: 256304
24 آبان 1404

جزئیات جدید از برق‌گرفتگی دانش آموز لنگرودی


در حادثه‌ای در یکی از مدارس لنگرود، یک دانش‌آموز پایه نهم به دلیل برق‌گرفتگی به بیمارستان منتقل شد. خانواده وی نیز فداکارانه تصمیم به اهدای عضو فرزند خود گرفتند. مدیر آموزش و پرورش لنگرود خبر داد: پست برق فشار قوی بیرون مدرسه قرار دارد اما به حیاط پشتی مدرسه چسبیده است، قبلاً هیچ حادثه‌ای برای هیچ دانش‌آموز دیگری رخ نداده بود.

نورنیوز - گروه حوادث:‌ مدیر آموزش و پرورش لنگرود از جزئیات حادثه برق گرفتگی دانش‌آموز کلاس نهمی خبر داد: پست برق فشار قوی بیرون مدرسه قرار دارد اما به حیاط پشتی مدرسه چسبیده است، قبلاً هیچ حادثه‌ای برای هیچ دانش‌آموز دیگری رخ نداده بود؛ حتی هیچ کدام از دانش‌آموزان نمی‌دانستند که پشت مدرسه یک پست فشار قوی برق وجود دارد. 

این پست فشار قوی در زمان ساخت مدرسه وجود نداشته است. این مدرسه بیش از ۷۰ سال قدمت دارد و از قدیمی‌ترین مدرسه‌های لنگرود است. اینکه چرا اداره برق آن زمان این پست فشار قوی را در کنار مدرسه ساخته را ما هم نمی‌دانیم.

خانواده دانش‌آموز حسام پورمحمد فداکارانه به اهدای عضو فرزندشان رضایت داده‌اند. قرار است تیم پزشکی بگویند که آیا اهدای عضو انجام خواهد شد یا نه، اما با این حال خانواده دانش‌آموز رضایت خود را اعلام کرده‌اند.

پیش از این در پی وقوع دو حادثه جداگانه در مدارس لنگرود و خمام، یکی از دانش‌آموزان لنگرودی بر اثر برق‌گرفتگی و دیگری در پی درگیری بین دو دانش‌آموز یکی از دانش آموزان با سلاح سرد مصدوم شدند.

در پی وقوع دو حادثه جداگانه در مدارس لنگرود و خمام، یکی از دانش‌آموزان لنگرودی بر اثر برق‌گرفتگی و دیگری در پی درگیری با سلاح سرد مصدوم شدند. حادثه اول، در ظهر روز ۱۹ آبان، هنگامی رخ داد که یک دانش‌آموز پایه نهم در خارج از حیاط مدرسه دچار برق‌گرفتگی و بلافاصله به بیمارستان منتقل شد.

در حادثه دوم که روز شنبه ۱۷ آبان در یک مدرسه غیردولتی خمام رخ داد، یک شوخی نادرست میان دو دانش‌آموز به استفاده از سلاح سرد و مصدومیت یکی از آنها انجامید.

مسئولان آموزش و پرورش هر دو شهرستان ضمن پیگیری هر دو حادثه، بر لزوم پیشگیری از چنین حوادثی تاکید کردند. متن گزارش روابط عمومی‌های شهرستان خمام و لنگرود به شرح زیر است:

روابط‌عمومی آموزش و پرورش شهرستان لنگرود اعلام کرد: ظهر روز گذشته(۱۹ آبان) دانش‌آموز پایه نهم یکی از مدارس شهرستان لنگرود، هنگام بازی و تلاش برای برداشتن توپ در خارج از حیاط مدرسه، دچار حادثه برق‌گرفتگی شد. در پی این حادثه عوامل مدرسه بلافاصله با اورژانس تماس و نیروهای امدادی در کوتاه‌ترین زمان ممکن در محل حاضر و اقدامات اولیه برای رسیدگی به سلامت دانش‌آموز حادثه‌دیده را آغاز و جهت ادامه درمان وی را به بیمارستان منتقل کردند.

روابط‌عمومی آموزش و پرورش لنگرود ضمن آرزوی سلامتی برای این دانش‌آموز عزیز، اعلام می‌نماید بررسی دقیق ابعاد، علل و جزئیات حادثه در دستور کار واحدهای ذی ربط قرار گرفته است.


سرویس: حوادث
کلید واژگان: برق‌گرفتگی دانش آمور لنگرودی / حادثه در مدارس / حسام پورمحمد / دانش‌آموزان لنگرودی / درگیری دانش آموزان با سلاح سرد