نورنیوز https://nournews.ir/n/255895
کد خبر: 255895
18 آبان 1404

قاضی پرونده اعدام صدام از سوءقصد جان سالم به در برد


قاضی مشهور پرونده اعدام صدام، منیر حداد، صبح یکشنبه در بغداد هدف سوءقصد مسلحانه قرار گرفت، اما بدون هیچ آسیبی جان سالم به در برد. او اعلام کرد دو فرد نقاب‌پوش با شلیک از خودرویی سفید رنگ تلاش کرده‌اند او را به قتل برسانند.

نورنیوز- گروه بین الملل: منیر حداد، قاضی شناخته‌شده پرونده اعدام صدام و معاون رئیس دیوان عالی کشور عراق، صبح امروز در بغداد هدف سوءقصد مسلحانه قرار گرفت و جان سالم به در برد. به گفته وی، دو فرد مسلح نقاب‌پوش از داخل یک خودروی سفید رنگ مدل «کیا» با سرعت به سمت او چند گلوله شلیک کردند. خوشبختانه، هیچ آسیبی به حداد وارد نشد و سوءقصد ناکام ماند.

قاضی حداد همچنین از دریافت پیام‌ها و تماس‌های تهدیدآمیز در چند روز گذشته خبر داد و گفت که این پیام‌ها از سوی افرادی ارسال شده که سیاسی نبوده‌اند. وی اعلام کرد اسامی این افراد را به دستگاه قضایی عراق ارائه خواهد کرد.

این حادثه نگرانی‌ها درباره امنیت چهره‌های قضایی عراق و بازماندگان پرونده‌های حساس تاریخی این کشور را افزایش داده است.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: بغداد / صدام / اعدام_صدام / قاضی_صدام / قاضی_عراق