نورنیوز https://nournews.ir/n/255220
کد خبر: 255220
15 آبان 1404

پیاده‌روی روزانه آلزایمر را به تأخیر می‌اندازد


به گزارش روزنامه واشینگتن پست، یک مطالعه جدید علمی نشان می‌دهد افرادی که در معرض خطر ابتلا به بیماری آلزایمر هستند، ممکن است بتوانند با پیاده‌روی روزانه زوال شناختی خود را کند کنند.

نورنیوز-گروه اجتماعی: محققان دریافتند افرادی که در مراحل اولیه و بدون علائم آلزایمر هستند و روزانه سه تا پنج هزار قدم راه می‌روند، زوال شناختی خود را سه سال به تأخیر می‌اندازند و افرادی که روزانه پنج تا هفت هزار قدم راه می‌روند، به طور متوسط زوال خود را هفت سال به تأخیر می‌اندازند.

این مطالعه بر روی حدود ۳۰۰ فرد مسن انجام شده است که اسکن مغزی برخی از آنها نشان می‌داد به دلیل تجمع «آمیلوئید بتا» بیشتر در معرض ابتلا به آلزایمر هستند. محققان با بررسی نه‌ساله‌ی عملکرد این افراد، دریافتند که آنهایی که قدم‌های بیشتری برمی‌داشتند، تجمع کندتری از پروتئین «تائو» که می‌تواند ارتباط بین سلول‌های مغزی را مختل کند، پیدا کردند.


سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: پیاده‌روی / بیماری آلزایمر / اسکن مغزی / روزنامه واشینگتن پست / زوال شناختی