نورنیوز https://nournews.ir/n/255175
کد خبر: 255175
14 آبان 1404

رکوردشکنی ستاره پرتغالی سیتی در لیگ قهرمانان


اگر برناردو سیلوا مقابل دورتموند بازی کند، چهارمین بازیکن پرتغالی خواهد بود که به رکورد 100 بازی در لیگ قهرمانان اروپا می‌رسد.

نورنیوز-گروه ورزشی: دو تیم منچسترسیتی و بوروسیا دورتموند امشب (چهارشنبه، ۱۴ آبان) در لیگ قهرمانان اروپا به مصاف هم می‌روند. دو تیم در این فصل عملکرد مشابهی داشته‌اند و تاکنون هفت امتیاز را از سه بازی در رقابت‌های اروپایی به دست آورده‌اند.

طبق آمار، اگر برناردو سیلوا مقابل دورتموند بازی کند، پس از کریستیانو رونالدو (۱۸۳ بازی)، په په (۱۲۰ بازی) و فیگو (۱۰۳ بازی) به چهارمین بازیکن پرتغالی تبدیل می‌شود که به ۱۰۰ بازی در این رقابت‌ها می‌رسد.

شایان ذکر است که هر سه بازیکن صدمین بازی خود در لیگ قهرمانان اروپا را با پیروزی پشت سر گذاشتند. علاوه بر این، برناردو سیلوا پس از گلزنی مقابل ویارئال در بازی اخیر، قصد دارد دوباره در امر گلزنی موفق باشد.

منچسترسیتی در ادامه فصل به مصاف تیم‌های بایر لورکوزن، رئال مادرید، بوده‌ گلیمت و گالاتاسرای خواهد رفت.


منبع: ایسنا
سرویس: ورزشی
کلید واژگان: اروپا / لیگ قهرمانان / رکوردشکنی / دورتموند / ستاره پرتغالی سیتی