نورنیوز https://nournews.ir/n/255173
کد خبر: 255173
14 آبان 1404

سانحه رانندگی در جنوب یمن با ۳۴ کشته


یک مقام امنیتی محلی که این خبر را به خبرگزاری شینهوا اعلام کرده، می‌گوید در این حادثه که بامداد امروز (چهارشنبه) به وقت محلی رخ داد، دو وسیله نقلیه از روبرو با یکدیگر برخورد کردند.

نورنیوز-گروه حوادث: در حادثه برخورد یک اتوبوس مسافربری بین‌شهری با یک مینی‌بوس در استان «اَبیَن» واقع در جنوب یمن، دست‌کم ۳۴ نفر کشته شدند.

 یک مقام امنیتی محلی که این خبر را به خبرگزاری شینهوا اعلام کرده، می‌گوید در این حادثه که بامداد امروز (چهارشنبه) به وقت محلی رخ داد، دو وسیله نقلیه از روبرو با یکدیگر برخورد کردند.

به‌ گفته این مقام که نخواسته نامش فاش شود، اتوبوسی که از عربستان سعودی به‌ سوی بندر «عدن» در جنوب یمن در حرکت بود، در گذرگاهی کوهستانی در منطقه «عرقوبِ» استان ابین با مینی‌بوس برخورد کرد.

شدت برخورد موجب بروز آتش‌سوزی شد و هر دو وسیله نقلیه در آتش سوختند. بر اثر این حادثه، ۳۱ سرنشین اتوبوس و سه سرنشین مینی‌بوس جان باختند. 

او گفته است که بیشتر قربانیان در داخل خودرو گرفتار شدند زیرا سیستم درِ اتوبوس از کار افتاده بود و پنجره‌های مهروموم‌شده، عملیات نجات را دشوار کرد. او همچنین افزود ۱۳ مسافر با شکستن پنجره‌ها نجات داده شدند هرچند دچار سوختگی شدید و آسیب‌های دیگر شده‌اند.

به گزارش شینهوا، مسیر عرقوب به‌دلیل شیب‌های تند و پیچ‌های تیز، بسیار خطرناک است. تاکنون جزئیات بیشتری از حادثه، علت اصلی تصادف یا مقصران احتمالی سانحه گزارش نشده است.


سرویس: حوادث
کلید واژگان: سانحه رانندگی / جنوب یمن / 34 کشته