نورنیوز https://nournews.ir/n/254219
کد خبر: 254219
9 آبان 1404

توقیف شناور حامل۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس


رئیس‌کل دادگستری هرمزگان از توقیف یک شناور حامل240 هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های خلیج فارس توسط نیروی دریایی سپاه خبر داد. در این عملیات 11 نفر از قاچاقچیان دستگیر شدند و سوخت‌های کشف شده با دستور قضایی به چرخه توزیع قانونی بازگردانده شد.

 نورنیوز-گروه اجتماعی: مجتبی قهرمانی، رئیس‌کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که یک فروند شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق توسط رزمندگان ناوتیپ ذوالفقار نیروی دریایی سپاه در آب‌های خلیج فارس توقیف شد. این عملیات به دستور دادستان عمومی و انقلاب قشم و با شناسایی شناور مذکور صورت گرفت و در جریان آن ۱۱ نفر از قاچاقچیان سوخت دستگیر شدند.

وی افزود که در بازرسی از شناور توقیفی علاوه بر سوخت، تعدادی میتر نیز کشف و ضبط شده است. سوخت‌های توقیفی طبق دستور قضایی به شرکت پخش و توزیع فرآورده‌های نفتی تحویل و به چرخه قانونی توزیع بازگردانده شد.

رئیس‌کل دادگستری هرمزگان تأکید کرد که پرونده این شناور به اتهام قاچاق سازمان‌یافته سوخت در حال رسیدگی قضایی است و متهمان با قرار وثیقه‌هایی به ارزش بیش از سه‌هزار میلیارد ریال در بازداشت به سر می‌برند.

قهرمانی همچنین یادآور شد که مبارزه با قاچاق، به ویژه قاچاق سازمان‌یافته سوخت، از اولویت‌های دادگستری هرمزگان به شمار می‌رود و این اقدامات از طریق تشکیل قرارگاه عملیاتی مقابله با قاچاق سوخت، کارآمدسازی نظارت‌ها و تشدید برخورد با متخلفان دنبال می‌شود.

وی از عموم مردم خواست تا در صورت اطلاع از فعالیت قاچاقچیان سوخت، مراتب را از طریق سامانه سجام به آدرس اینترنتی Sajam.scpd.ir به قرارگاه عملیاتی پیشگیری و مقابله با قاچاق سوخت استان هرمزگان اطلاع دهند.


سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: خلیج فارس / قاچاق / سوخت