نورنیوز https://nournews.ir/n/254136
کد خبر: 254136
9 آبان 1404

یمن با هرگونه تجاوزی مقابله خواهد کرد و قاطعانه پاسخ خواهد داد


عضو دفتر سیاسی انصارالله یمن به تهدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی پاسخ داد.

نورنیوز - گروه بین الملل:  «محمد الفرح»، عضو دفتر سیاسی انصارالله یمن تهدیدات «یسرائیل کاتس» وزیر جنگ جنایتکار رژیم صهیونیستی را به تمسخر گرفت و گفت: «یک جنایتکار جنگی مانند کاتس شکست‌خورده فراتر از توانایی‌هایش صحبت می‌کند.»

به گزارش المسیره، الفرح سخنان کاتس را پوچ توصیف کرد و به شکست رژیم صهیونیستی در دستیابی به هیچ یک از اهداف نظامی خود در رابطه با حمایت یمن از غزه و افشای شکنندگی و تناقضات روایت آن در برابر جهانیان اشاره کرد.

الفرح عصر پنجشنبه در توییتی در پلتفرم X این پاسخ را داد و گفت: «به مدت دو سال تجاوز، شما نتوانسته‌اید زندانیان خود را با زور از غزه محاصره شده آزاد کنید، با وجود اینکه تمام سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا و غرب و حمایت مادی، نظامی، رسانه‌ای و سیاسی آنها را دارید. شما در یمن بزرگ حتی از شکستن اراده یا ارعاب آن ناتوان‌تر هستید.»

او ادامه داد: «ما مردمی هستیم که حق، اراده و قدرت داریم. ما گزینه‌های متعدد و طیف وسیعی از انتخاب‌ها داریم و صبور هستیم. ما به هیچ متجاوزی اجازه نمی‌دهیم تهدیدهای خود را به واقعیت تبدیل کند.»

عضو دفتر سیاسی انصارالله یمن تاکید کرد که یمن با هرگونه تجاوزی مقابله خواهد کرد و قاطعانه پاسخ خواهد داد و به هر کسی که خود را بالاتر از قانون می‌داند، درس عبرتی خواهد داد تا زمانی که محدودیت‌ها و حد و اندازه واقعی خود را درک کند.

پیشتر کاتس تهدید کرده بود که انصارالله یمن بها پرداخت خواهد کرد.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: انصارالله یمن / یسرائیل کاتس / تهدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی / سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا / عضو دفتر سیاسی انصارالله