نورنیوز https://nournews.ir/n/253614
کد خبر: 253614
16 اردیبهشت 1405

جزئیات آخرین جلسه دادگاه بازیگر سینما و تلویزیون ؛ جدال جمشیدی با شاکی پرونده


آخرین جلسه رسیدگی به پرونده پژمان جمشیدی در شعبه 9 دادگاه کیفری یک استان تهران برگزار شد. در این جلسه جمشیدی قسم یاد کرد که مرتکب تجاوز نشده است اما شاکی پرونده ادعا کرد مدارکی دارد که تجاوز را اثبات می کند. در این دادگاه یکی از شاهدان نیز حاضر بود و شهادت داد. رای دادگاه تا دو هفته دیگر صادر می شود.

نورنیوز- گروه حوادث: در آخرین جلسه رسیدگی به اتهام تجاوز به عنف پژمان جمشیدی، شاکی، متهم، شاهدان و وکلا در شعبه ۹ دادگاه کیفری یک استان تهران حاضر شدند. جلسه از ساعت ۱۰ آغاز شد و نخستین شاهد—a خانم میانسال—اظهار کرد که دختر شاکی را در وضعیت نامناسب به پزشکی قانونی رسانده اما اطلاعات بیشتری ندارد.

سپس پژمان جمشیدی در جایگاه قرار گرفت و گفت: «من قسم می‌خورم که هیچ کاری نکردم و اتهام را قبول ندارم. من با این دختر کاری نکردم و اصلاً به او دست هم نزدم. به روح مادرم من کاری نکردم.»

وکلای جمشیدی نیز پس از خروج از جلسه گفتند که ادله‌ای به دادگاه ارائه کرده‌اند که «بی‌گناهی موکل را ثابت می‌کند» و افزودند: «آثاری وجود ندارد که تجاوز را تأیید کند.»

در مقابل، شاکی پس از جلسه به خبرنگاران گفت: «من به هیچ عنوان گذشت نمی‌کنم. بدون وکیل در دادگاه حاضر شدم و با دست خالی از خودم دفاع می‌کنم؛ چون ادله‌ای که دارم محکم است.»

مادر شاکی نیز اظهار داشت که یکی از شاهدان نکته‌ای را مطرح کرده که پیش از این مطرح نشده بود و آن را «مهم» توصیف کرد. وی تأکید کرد:

«ما بر شکایت خود باقی هستیم و اتهام تجاوز همچنان وارد است.»

کامبیز برجاس وکیل پژمان جمشیدی نیز درباره دومین و آخرین جلسه دادگاه موکلش گفت: در جلسه امروز موکلم و وکلا و شاکی حضور داشتند و جلسه پایانی بسیار خوب برگزار شد و همکارانم در تیم دفاعی به نحو عالی از موکل دفاع کردند.

این وکیل دادگستری افزود: از قضات شعبه 9 دادگاه کیفری استان تهران به دلیل اختصاص وقت مفید برای دفاعیات تشکر می‌کنم. دفاع ما حاصل کار تیمی بود. ادله جدیدی هم به پرونده اضافه نشده است. 

برجاس در خصوص زمان صدور رأی گفت: معمولاً بین ۱۰ تا ۱۵ روز بعد از آخرین جلسه، رأی اعلام می‌شود. باید منتظر ماند و ان‌شاءالله به زودی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

وی گفت: تصور ما بر این است که قضات دادگاه به حقیقت موضوع پی برده‌اند. گرچه هر رأیی قابل اعتراض است اما خوش‌بین هستیم که رأی نهایی به نفع آقای جمشیدی صادر شود.

پیش از این، نخستین جلسه رسیدگی در تاریخ ۲۵ بهمن ۱۴۰۴ برگزار شده بود که طی آن، وکلای متهم لایحه دفاعیه خود را ارائه کردند و به برخی تناقض‌ها در اظهارات شاکی اشاره شد. در مقابل، شاکی پرونده نیز با ارائه مدارکی از جمله ادعاهای مالی، تهدید و گزارش پزشکی قانونی، خواستار پیگیری پرونده شد.

این پرونده در حالی در جریان است که مقام‌های قضایی تأکید کرده‌اند تا پایان روند رسیدگی، از گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای باید خودداری شود تا حقوق طرفین حفظ گردد.

ماجرای این پرونده به اردیبهشت ۱۴۰۴ بازمی‌گردد؛ زمانی که دختری ۲۳ ساله با طرح شکایتی، مدعی شد در جریان یک ارتباط کاری و پس از سوار شدن به خودروی پژمان جمشیدی، مورد تعرض قرار گرفته است. با ثبت این شکایت، پرونده در دادگاه کیفری یک تهران تشکیل و تحقیقات آغاز شد.

در ادامه، متهم اتهام را رد کرد و پس از بررسی‌های قضایی، ابتدا قرار بازداشت او صادر شد اما در پی اعتراض وکلای مدافع، این قرار به وثیقه تبدیل و وی آزاد شد.

اکنون دومین جلسه دادگاه می‌تواند در روشن شدن ابعاد این پرونده و مسیر نهایی رسیدگی نقش تعیین‌کننده‌ای داشته باشد؛ هرچند صدور حکم نهایی منوط به تکمیل بررسی‌های قضایی خواهد بود.


جهت مشاهده ویدئو، بارکد بالا را اسکن کنید.

سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: پرونده_قضایی / پژمان جمشیدی / پژمان_جمشیدی / سازمان پزشکی قانونی / اخبار_سلبریتی / پرونده پژمان جمشیدی / مهدی محرابی