نورنیوز https://nournews.ir/n/253363
کد خبر: 253363
5 آبان 1404

تعیین وضعیت نیروهای شرکتی تا ۲ هفته دیگر


محمد رمضانیان، سرپرست معاونت نوسازی اداری سازمان اداری و استخدامی، روز دوشنبه اعلام کرد که تعیین وضعیت نیروهای شرکتی شاغل در دستگاه‌های اجرایی قانون شد و دولت تا دو هفته آینده تصمیم نهایی خود در این زمینه را اعلام خواهد کرد.

نورنیوز- گروه اجتماعی: محمد رمضانیان  با اعلام این خبر  افزود: چگونگی اجرای قانون تعیین وضعیت نیروهای شرکتی شاغل در دستگاه‌های اجرایی نیازمند کار کارشناسی بیشتر است و دولت هنوز در این زمینه تصمیمی نگرفته است.

وی ادامه داد: طبق آخرین پیگیری‌ها تعیین تکلیف چگونگی اجرای قانون وضعیت نیروهای شرکتی شاغل در دستگاه‌های اجرایی در مسیر بررسی قرار دارد و اجرا وابسته به تصمیم دولت است.

وی بیان کرد: چابک‌سازی دولت با ایجاد مجتمع اداری در شهرهای دارای کمتر از ۷۰ هزار نفر جمعیت از برنامه‌های دولت چهاردهم در مسیر اصلاح نظام اداری است.

وی خاطرنشان کرد: ایجاد مجتمع اداری نقشی مهم در صرفه‌جویی و تسریع در ارایه خدمات به ارباب رجوع و ارتقای بهره‌وری و رضایت‌مندی دارد.

سرپرست معاونت نوسازی اداری سازمان اداری و استخدامی گفت:مدیرپروری از دیگر رویکردهای دولت چهاردهم پیرو برنامه هفتم توسعه و در مسیر اصلاح نظام اداری است و تربیت ۵۰۰ مدیر جوان مصوب شده است.


سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: چابک_سازی / دولت_چهاردهم / سازمان_اداری / نیروهای_شرکتی