نورنیوز https://nournews.ir/n/252927
کد خبر: 252927
3 آبان 1404

ترامپ حمله به خاک ونزوئلا را بررسی می‌کند


وبگاه شبکه خبری سی‌ان‌ان امروز جمعه گزارش داد دونالد ترامپ در حال بررسی برنامه‌هایی برای حمله به برخی اهداف در داخل ونزوئلا است.

نورنیوز - گروه بین الملل :‌شبکه سی‌ان‌ان امروز جمعه به نقل از منابع آگاه گزارش داد دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در حال بررسی طرح‌هایی برای هدف قرار دادن «تأسیسات تولید کوکائین و مسیرهای قاچاق مواد مخدر» در داخل ونزوئلا است.

دولت دونالد ترامپ در هفته‌های گذشته مدعی شده عملیات گسترده‌ای را برای مبارزه با کارتل‌های مواد مخدر در نزدیکی سواحل ونزوئلا آغاز کرده اما کاراکاس و بسیاری از تحلیلگران در داخل آمریکا معتقدند که هدف واشنگتن افزایش فشار نظامی بر دولت ونزوئلا است.

رئیس‌جمهور ونزوئلا نیکولاس مادورو ساعتی پیش هدف اصلی تحرکات نظامی آمریکا را «تغییر حکومت» در ونزوئلا توصیف کرد اما گفت: «اما همان‌طور که همیشه شکست خورده‌اند، این بار هم شکست خواهند خورد.

مردم ونزوئلا بیدار، آگاه و مصمم به دفاع از میهن خود هستند.»وبگاه شبکه خبری سی‌ان‌ان مدعی شده ترامپ گزینه‌های دیپلماتیک را برای کاهش جریان مواد مخدر به ایالات متحده کاملاً رد نکرده است.با این حال، امروز جمعه نشانه‌های فزاینده‌ای از تشدید تحرکات نظامی آمریکا مشاهده شده است.

پیت هگزث وزیر جنگ آمریکا است دستور اعزام پیشرفته‌ترین گروه ضربت ناو هواپیمابر نیروی دریایی آمریکا به منطقه کارائیب را صادر کرده است.

اعزام ناو هواپیمابر «یو اس اس جرالد فورد» در حالی صورت گرفته که نیروهای آمریکایی از قبل در این منطقه مستقر شده‌اند.همچنین دونالد ترامپ طی روزهای گذشته به سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) مجوزی برای انجام عملیات مخفی در ونزوئلا داده است.
 


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: نیروی دریایی آمریکا / قاچاق مواد مخدر / نیکولاس مادورو / آمریکا و ونزوئلا / حمله به ونزوئلا