نورنیوز https://nournews.ir/n/252833
کد خبر: 252833
2 آبان 1404

پوتین و علی‌اف بر تقویت همکاری‌ها در حوزه انرژی و حمل‌ونقل تأکید کردند


ولادیمیر پوتین و الهام علی‌اف، رؤسای جمهور روسیه و آذربایجان، در گفت‌وگوی تلفنی بر تقویت همکاری‌های دوجانبه در حوزه انرژی، حمل‌ونقل و لجستیک تأکید کردند. دو طرف همچنین درباره تحولات بین‌المللی و توسعه روابط تجاری رایزنی کردند.

نورنیوز-گروه بین الملل: کرملین در این باره گزارش داد:‌ ولادیمیر پوتین و الهام علی‌اف که پیش‌از این در دوشنبه پایتخت تاجیکستان با یکدیگر دیدار کرده بودند، در این گفت‌وگوی تلفنی تعدادی از مسائل مهم در دستورکار روابط دوجانبه را بررسی کردند.
بنا بر این گزارش، پوتین و علی‌اف در این تماس تلفنی باری دیگر بر عزم خود در راستای توسعه بیشتر روابط تجاری و اقتصادی و اجرای پروژه‌های مشترک در زمینه انرژی، حمل و نقل و لجستیک تأکید کردند.
رؤسای جمهور روسیه و جمهوری آذربایجان همچنین درباره همکاری منطقه‌ای و تحولات بین‌المللی رایزنی داشتند.
پوتین و علی‌اف توافق کردند که تماس‌ها میان مسکو و باکو در سطوح مختلف ادامه یابد.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: روسیه / پوتین / آذربایجان / انرژی / علی‌اف