نورنیوز https://nournews.ir/n/252591
کد خبر: 252591
6 آبان 1404

دستگیری عوامل شهادت پلیس مبارزه با مواد مخدر زهک


جانشین فرماندهی انتظامی سیستان‌ و بلوچستان اعلام کرد: چهارم آبان‌ عوامل گشتی پلیس مبارزه با مواد مخدر انتظامی شهرستان زهک با قاچاقچیان مسلح سوار بر یک پژو 405 حوالی دهستان «خمک» درگیر شدند که در این درگیری استوار «محمدعلی پیواسته» به شهادت رسید.

نورنیوز-گروه حوادث: جانشین فرماندهی انتظامی سیستان و بلوچستان در حاشیه مراسم تشییع پیکر مطهر شهید محمدعلی پیواسته، گفت: چهارم آبان‌ماه عوامل گشتی پلیس مبارزه با مواد مخدر انتظامی شهرستان زهک با قاچاقچیان مسلح سوار بر یک دستگاه خودروی پژو ۴۰۵ حوالی دهستان "خمک" درگیر شدند که پیرو این درگیری استوار محمدعلی پیواسته به شهادت رسید.

سردار علیرضا دلیری افزود: در ادامه این درگیری اشرار مسلح تحت تعقیب پلیس قرار گرفته‌اند و در منطقه پیرامونی طرح امنیتی انتظامی اجرا که به دنبال آن با تعقیبی که انجام شد

 


سرویس: حوادث
کلید واژگان: پلیس مبارزه با مواد مخدر / پژو ۴٠۵ / جانشین فرماندهی انتظامی سیستان‌ و بلوچستان / دهستان "خمک" / شهید محمدعلی پیواسته