نورنیوز https://nournews.ir/n/251868
کد خبر: 251868
27 مهر 1404

تکلیف سرمربی پرسپولیس امشب مشخص می شود


پیمان حدادی، سرپرست مدیرعاملی پرسپولیس، اعلام کرد که امشب جلسه هیأت‌مدیره این باشگاه برای تصمیم‌گیری درباره ادامه همکاری با وحید هاشمیان برگزار می‌شود. این تصمیم در حالی است که پرسپولیس در هفته‌های اخیر نتایج ضعیفی کسب کرده و نارضایتی هواداران افزایش یافته است.

نورنیوز- گروه ورزشی: پیمان حدادی سرپرست مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس در بدو ورود به محل این باشگاه و در واکنش به شرایط ادامه فعالیت یا برکناری کادر فنی پرسپولیس، اظهار داشت: در جلسه امشب هیات مدیره پرسپولیس، درباره وحید هاشمیان تصمیم‌گیری خواهد شد.

وی ادامه داد: هنوز محل برگزاری این نشست مشخص نیست اما در این جلسه قرار است آخرین وضعیت پرسپولیس مورد بررسی قرار بگیرد.

گفتنی است، تیم فوتبال پرسپولیس در رقابت‌های این فصل لیگ برتر فوتبال ایران عملکرد خوبی نداشته و گلایه‌مندی هواداران به نیز به همراه داشته است. همین امر موجب استعفای رضا درویش از مدیرعاملی باشگاه شد.


سرویس: ورزشی
کلید واژگان: پرسپولیس / وحید_هاشمیان / پرسپولیس خیبر خرم آباد / اخراج_وحید_هاشمیان / استعفای_درویش / سرمربی_پرسپولیس