نورنیوز https://nournews.ir/n/251864
کد خبر: 251864
27 مهر 1404

درخواست دو وزیر تندرو اسرائیل برای پایان آتش‌بس و حمله به غزه


پس از حادثه امنیتی در رفح که به کشته‌شدن دو نظامی اسرائیلی منجر شد، ایتمار بن‌گویر و بتسلئیل اسموتریچ، دو چهره تندرو کابینه تل‌آویو، خواستار ازسرگیری «جنگ تمام‌عیار» در نوار غزه شدند. همزمان ارتش اسرائیل به حملاتی در جنوب غزه اقدام کرد.

نورنیوز- گروه بین الملل:  شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی امروز (یکشنبه) گزارش داد که «ایتامار بن گویر» وزیر امنیت داخلی و «بتسلئیل اسموتریچ» وزیر دارایی این رژیم خواهان ازسرگیری جنگ در غزه هستند. این رسانه عبری به نقل از بن گویر افزود از نخست‌وزیر (بنیامین نتانیاهو) می‌خواهم دستوراتی را برای ارتش صادر کند تا با تمام قوا جنگ را در نوار غزه ازسربگیرد.

وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی مدعی شد: توهمات دروغین و تصورات غلط مبنی بر اینکه حماس تغییر رویه خواهد داد یا حتی به توافقی که امضا کرده پایبند خواهد ماند برای امنیت ما خطرناک است.»

وی در ادامه موضع افراطی خود و بدون اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در دو سال گذشته در حق مردم غزه تاکید کرد:‌ «این سازمان تروریستی نازی باید کاملاً نابود شود. هر چه زودتر، بهتر!»

این اظهارات در حالی است که رسانه‌های عبری امروز گزارش دادند که ارتش به بهانه نقض آتش‌بس در غزه توسط حماس و در واقع در حمایت از گروه‌های شبه‌نظامی مخالف این جنبش، دست به حمله‌ای در رفح در جنوب این باریکه زد.

به گزارش رویترز، یک مقام نظامی اسرائیل مدعی شد که حماس حملات متعددی را به نیروهای اسرائیلی فراتر از «خط زرد»، از جمله شلیک موشک و تیراندازی تک‌تیراندازان، انجام داده است که آن «نقض آشکار» توافق آتش‌بس خوانده شده است.

وبگاه «وای‌نت» گزارش داد که تبادل آتش بین نیروهای نظامی اسرائیل و شبه‌نظامیان در رفح رخ داده است. در پاسخ، هواپیماهای اسرائیلی حملاتی را در منطقه رفح انجام دادند، در حالی که نیروی دریایی اسرائیل آتش سنگینی را در امتداد ساحل گشود.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: غزه / رفح / آتش_بس / بن‌گویر / اسموتریچ