نورنیوز https://nournews.ir/n/251210
کد خبر: 251210
24 مهر 1404

تولد نوزاد عجول در آمبولانس


در یک عملیات امدادی موفق، نوزاد دختری در مسیر انتقال مادر باردار به بیمارستان، در آمبولانس اورژانس حویق به دنیا آمد. سخنگوی اورژانس گیلان با اعلام این خبر گفت: اقدامات سریع و حرفه‌ای تیم امداد موجب شد مادر و نوزاد با سلامت کامل به بیمارستان شهید بهشتی آستارا منتقل شوند.

نورنیوز- گروه اجتماعی: سخنگوی اورژانس گیلان با اشاره به تولد نوزاد دختر عجول در آمبولانس حویق گفت: بعد از اقدامات به موقع تیم اورژانس مادر و دختر به بیمارستان شهید بهشتی آستارا منتقل شدند.

علیرضا پورسان اظهار کرد: امروز پنجشنبه تیم اورژانس حویق در پی دریافت تماس مبنی بر انتقال مادر بارداری با درد شکمی، به محل مراجعه کردند.

وی افزود: کارشناسان اورژانس پس از انجام معاینات اولیه و آماده‌سازی مادر برای انتقال به بیمارستان، در مسیر انتقال با تشدید درد زایمان مواجه شدند که بلافاصله اقدامات لازم جهت تولد نوزاد را در آمبولانس آغاز کردند.

پورسان تصریح کرد: در این عملیات موفق، نوزاد دختری در آمبولانس به دنیا آمد و پس از اطمینان از وضعیت مادر و نوزاد، هر دو به بیمارستان شهید بهشتی آستارا منتقل و بستری شدند تا تحت مراقبت‌های تخصصی قرار گیرند.

سخنگوی اورژانس گیلان با بیان اینکه این حادثه نمونه‌ای از آمادگی و توانمندی بالای نیروهای امدادی استان است، از مردم خواست در مواقع اضطراری با شماره ۱۱۵ تماس گرفته و برای تسهیل در عملیات کمک‌رسانی همکاری لازم را داشته باشند.


سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: گیلان / آستارا / اورژانس_گیلان / تولد_نوزاد / حویق / زایمان_در_آمبولانس