نورنیوز https://nournews.ir/n/250754
کد خبر: 250754
22 مهر 1404

برنامه اروپا برای حضور در شورای صلح غزه


مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از برنامه بروکسل برای حضور در شورای صلح غزه و اعزام نیروهای اروپایی به گذرگاه رفح خبر داد.

نورنیوز- گروه بین الملل : اتحادیه اروپا مدعی کسب کرسی در شورای صلح غزه به منظور نظارت بر دولت انتقالی احتمالی در این باریکه شده است.

به گزارش نشریه دی سایت، اتحادیه اروپا مدعی کسب کرسی در شورای صلح برای نظارت بر دولت انتقالی احتمالی در نوار غزه است.

سخنگوی کایا کالاس، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، در این باره گفت: ما واقعاً معتقدیم که اروپا نقش مهمی ایفا می‌کند و ما باید بخشی از این شورا باشیم.

وی همچنین گفت: کمک مالی قابل توجه اتحادیه اروپا به نوار غزه و کارشناسان امنیت مرزی که قرار است در آنجا مستقر شوند، به اتحادیه اروپا حق این کار را می‌دهد.

تأسیس این نهاد یکی از 20 بند طرح صلح دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا برای غزه است.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا همچنین اعلام کرده که برای نظارت بر گذرگاه مرزی رفح بین نوار غزه و مصر مرزبانان اروپایی را در این منطقه مستقر می‌کند.


منبع: تسنبیم
سرویس: بین الملل
کلید واژگان: اتحادیه اروپا / بروکسل / صلح غزه / کمک های مردمی غزه