نورنیوز https://nournews.ir/n/250425
کد خبر: 250425
20 مهر 1404

تشکیل پرونده قضایی برای مجری سابق صداوسیما


پس از اظهارات مجری سابق صداوسیما که با حضور در یک رسانۀ اینترنتی، ادعاهایی دربارۀ انتخابات ریاست‌جمهوری 1400 مطرح کرده بود به دستور دادستانی تهران برای مدیرمسئول رسانۀ منتشر کنندۀ ادعا و همچنین برای فرد مدعی پروندۀ قضایی تشکیل شد.

نورنیوز-گروه حوادث: به‌دلیل انتشار مصاحبه‌ای درباره انتخابات ۱۴۰۰، برای مدیرمسئول یک رسانه و مجری سابق صداوسیما پرونده قضایی تشکیل شده است.
این مجری پیشین در مصاحبه‌اش مدعی شده بود که ۲ ماه پیش از برگزاری انتخابات، مسئولان صداوسیما به دنبال پیروزی یک نامزد خاصی بودند.
در پی انتشار این گفت‌وگو صبح امروز قوه‌‌قضائیه با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد که دادستانی تهران مدیرمسئول رسانۀ منتشر کنندۀ ادعا در مورد انتخابات ۱۴۰۰ را به دادسرا احضار کرده و برای این رسانه پروندۀ قضایی داده است. همچنین برای فرد مدعی هم پروندۀ قضایی تشکیل شده و وی در مراجع قضایی باید مدارک خود را ارائه دهد.
 


منبع: فارس
سرویس: حوادث
کلید واژگان: انتخابات 1400 / انتخابات_ریاست_جمهوری / تشکیل_پرونده_قضایی / دادستانی_تهران / مجری_سابق_صدا_سیما / محکومیت_مجری_سابق