نورنیوز https://nournews.ir/n/250262
کد خبر: 250262
19 مهر 1404

دعوت عجیب مدافع نیمکت‌نشین پرسپولیس به تیم ملی فوتبال


با تصمیم امیر قلعه‌نویی، میلاد محمدی ، مدافع پرسپولیس به تیم ملی فوتبال دعوت شد.

نورنیوز - گروه ورزشی :‌سرمربی تیم ملی فوتبال از میلاد محمدی دعوت کرد تا با سفر به دوبی، به اردوی تیم ملی در امارات اضافه شود.

بعد از انتقادات زیاد به قلعه‌نویی در رابطه با عدم دعوت از دفاع چپ تخصصی به تیم ملی و همچنین نمایش ضعیف علی نعمتی در بازی دوستانه شب گذشته مقابل تیم ملی روسیه، قلعه‌نویی تصمیمی عجیب گرفت و مدافع چپ نیمکت‌نشین پرسپولیس را به اردو دعوت کرد.

محمدی در پرسپولیس نیمکت‌نشین فرشاد احمدزاده در پست دفاع چپ است و این دعوت در حالی انجام شده که در حال حاضر بازیکنانی مانند محمد نادری و ابوالفضل رزاق‌پور در پست تخصصی دفاع چپ نمایش خوبی در لیگ برتر ایران داشتند.

این بازیکن قرار است با سفر از تهران به دوبی، به جمع ملی‌پوشان اضافه شود. تیم ملی امروز ساعت ١٢ ظهر به وقت محلی، برای انجام دیدار برابر تانزانیا به دوبی سفر می‌کند.


سرویس: ورزشی
کلید واژگان: قلعه نویی / میلاد محمدی / فیفا دی / مدافع پرسپولیس / تیم ملی قوتبال