نورنیوز https://nournews.ir/n/249625
کد خبر: 249625
15 مهر 1404

مذاکرات روز دوم میانجی‌ها و حماس در شرم‌الشیخ پایان یافت


شبکه خبری الجزیره به نقل از یک منبع وابسته به هیات حماس گفت جلسه مذاکرات روز دوم بین میانجی‌ها و هیأت حماس در شرم الشیخ مصر به پایان رسید.

نورنیوز-گروه بین الملل: یکی از رهبران جنبش مقاومت اسلامی فلسطین از پایان جلسه مذاکرات روز دوم بین میانجی‌ها و هیأت حماس در شرم الشیخ مصر خبر داد.

 شبکه خبری الجزیره به نقل از یک منبع وابسته به هیات حماس گفت جلسه مذاکرات روز دوم بین میانجی‌ها و هیأت حماس در شرم الشیخ مصر به پایان رسید.

منبع وابسته به حماس افزود: هیأت حماس خواستار آن شده است که مراحل آزادی اسرای اسرائیلی با مراحل عقب‌نشینی کامل نظامیان ارتش رژیم اشغالگر از نوار غزه مرتبط باشد.

بر اساس اظهارات این مقام حماس، هیأت جنبش بر این نکته اصرار داشته که آزادی آخرین اسیر باید همزمان با آخرین مرحله عقب‌نشینی نظامیان اشغالگر صورت گیرد.

همچنین، هیأت حماس بر ضرورت دریافت «تضمین‌های بین‌المللی برای توقف نهایی جنگ و عقب‌نشینی کامل» تأکید کرده است.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: حماس / مذاکرات / مصر / شرم الشیخ