نورنیوز https://nournews.ir/n/248416
کد خبر: 248416
8 مهر 1404

نصیر حیدریان رهبر ارکستر سمفونیک تهران از بیمارستان مرخص شد


نصیر حیدریان که روز گذشته مورد عمل جراحی قرار گرفته بود، از بیمارستان مرخص شده و مشغول استراحت است.

نورنیوز-گروه فرهنگی: در خبرها آمده بود که نصیر حیدریان رهبر ارکستر سمفونیک تهران در بیمارستان بستری شده و تحت عمل جراحی تیروئید قرار گرفته است. این عمل روز دوشنبه 7 مهر 1404 انجام شده است.

حیدریان در صحبت‌هایی کوتاه از مرخص شدنش از بیمارستان خبر داد. او هم‌اکنون مشغول استراحت و گذراندن دوران نقاهت بوده و صحبت کردن برای او کمی دشوار است.

حیدریان عمل جراحی روی گلویش را پشت سرگذاشته است. در این عمل که موفقیت‌آمیز توصیف شده، غده‌ای از بدنِ رهبر ارکستر سمفونیک تهران خارج شده است. این غده باید مورد آزمایش‌های تکمیلی قرار بگیرد و تیم پزشکی برای ادامه‌ی روند درمان باید منتظر پاسخِ آزمایش‌های تکمیلی باشد.

عصر روز گذشته - دوشنبه 7 مهر - محمد اله‌یاری فومنی، مدیرعامل بنیاد رودکی با حضور در بیمارستان از استاد حیدریان رهبر ارکستر سمفونیک تهران عیادت کرد.

نصیر حیدریان هنرمندی است که از زمانِ حضورش در ارکستر سمفونیک تهران، هم کیفیتِ اجراهای این ارکستر در سطح بالایی قرار گرفته و هم نظرم و انضباط بسیاری در ارکستر حاکم شده است. ما و همه‌ی مخاطبان و اعضای ارکستر سمفونیک تهران چشم به راه بازگشت دوباره این هنرمند ارزشمند موسیقی کشورمان هستیم تا شاهد ادامه حضور او روی صحنه‌ها باشیم


سرویس: فرهنگی
کلید واژگان: بیماری / بستری / ترخیص / نصیر حیدریان / رهبر ارکستر سمفونیک تهران