نورنیوز https://nournews.ir/n/247971
کد خبر: 247971
6 مهر 1404

کرملین: پوتین برای دیدار با ترامپ در مسکو آماده است


سخنگوی کرملین اعلام کرد که رئیس‌جمهوری روسیه برای دیدار با همتای آمریکایی خود در مسکو آماده است و موضوع دعوت از وی همچنان پابرجاست.

نورنیوز-گروه بین الملل :دیمیتری پسکوف، در ارتباط با دیدار احتمالی «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری روسیه با «دونالد ترامپ» همتای آمریکایی وی در مسکو گفت که دعوت نامه کرملین برای این دیدار همچنان معتبر است و اکنون طرف آمریکایی باید تصمیم بگیرد.

پوتین پس از دیدار با ترامپ در آلاسکا در ماه اوت (مرداد ماه) پیشنهاد داد که دیدار بعدی آن ها برای حل و فصل مناقشه اوکراین و بررسی روابط روسیه و آمریکا در مسکو برگزار شود. واشنگتن با اعلام این که ممکن به خاطر این اقدام واکنش های منفی زیادی دریافت کند، با این پیشنهاد موافقت کرد.

پسکوف همچنین در ارتباط با اقتصاد روسیه در طول جنگ اوکراین در مصاحبه ای با «پاول زاروبین» روزنامه نگار مشهور روسی اظهار داشت که شرایط اقتصادی و بودجه دولت به طوری که تنظیم شده است که تمامی نیازهای کشور را چه در صحنه نبرد و چه در امور اجتماعی تامین می کند.

وی با اشاره بر این که شرایط جنگی روز به روز برای اوکراین بدتر می شود، گفت که احتمالاً مقامات کی‌یف نیز خود از این موضوع آگاهند، اما متأسفانه در حال بلوف زدن هستند و در مسیر ایجاد راه‌های مسالمت‌آمیز برای حل‌وفصل این بحران گامی برنمی‌دارند.

سخنگوی کرملین خاطرنشان کرد که «ولادیمیر زلنسکی» رئیس جمهوری اوکراین تلاش می‌کند به حامیان غربی خود نشان دهد که «سرباز شجاعی» است، اما وضعیت میدانی در جبهه‌ها خلاف این ادعا را ثابت می‌کند و روز به روز سخت تر می شود.

این سیاستمدار ارشد روس در ارتباط با گمانه زنی هایی مبنی بر تصمیم کی یف برای حمله به کرملین با اشاره بر این که پوتین پیشتر هشدار داده بود که در صورت تلاش کی‌یف برای این حمله، پاسخ چگونه خواهد بود، اظهار داشت که بهتر است حتی درباره چنین سناریویی صحبت هم نشود.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: ولادیمیر پوتین / روسیه و اوکراین / دیدار پوتین و ترامپ / روابط روسیه و آمریکا