نورنیوز https://nournews.ir/n/247265
کد خبر: 247265
2 مهر 1404

نتانیاهو رسما خواستار خلع سلاح در جنوب غرب سوریه شد


دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی اعلام کرد گفتگوهای جاری میان سوریه و رژیم صهیونیستی، با هدف تضمین منافع اسرائیل صورت می‌گیرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: در بیانیه دفتر نخست وزیری آمده منافع رژیم صهیونیستی شامل خلع سلاح حکومت موقت سوریه در جنوب غربی این کشور و نیز حفاظت از جان دروزی‌ها است.

این در حالی است که احمد الشرع (جولانی)، رئیس موقت حکومت سوریه، در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل از گفت‌وگو و دیپلماسی با اسرائیل صحبت کرد و از جامعه جهانی خواست برای مقابله با تهدیدات رژیم صهیونیستی، کنار سوریه باشند.

جولانی در بخش دیگری از صحبت‌های خود اشاره‌ای گذرا به اشغال خاک سوریه توسط رژیم صهیونیستی داشت و اعلام کرد  بر گفت‌وگو و دیپلماسی تکیه می‌کنیم تا از بحران ناشی از تجاوزات اسرائیل عبور کنیم و به پایبندی خود به توافق  سال 1974 متعهد هستیم.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: نتانیاهو / خلع سلاح / جنوب غرب سوریه