نورنیوز https://nournews.ir/n/247128
کد خبر: 247128
2 مهر 1404

اسلامی: تاسیسات آسیب دیده بازسازی می‌شوند


رئیس سازمان انرژی اتمی در گفت‌وگو با شبکه اسکای نیوز تأکید کرد تأسیسات هسته‌ای آسیب‌دیده ایران بازسازی خواهند شد و غنی‌سازی بالا در ایران اهداف علمی و صنعتی دارد.

نورنیوز - گروه سیاسی :‌ رئیس سازمان انرژی اتمی جمهوری اسلامی ایران در مصاحبه‌ای با شبکه اسکای نیوز گفت که ایران علی‌رغم فشارهای بین‌المللی و تهدیدهای بیشتر از سوی رژیم صهیونیستی، تأسیسات هدف قرار گرفته‌شده خود را بازسازی خواهد کرد.

وی تصریح کرد: کاملاً طبیعی است که در جریان حمله نظامی به تأسیسات، آن‌ها آسیب ببینند، آنچه مهم است این است که علم، دانش، فناوری و صنعت، ریشه‌های دیرینه و عمیقی در تاریخ ایران دارند.

اسلامی افزود : درصد غنی‌سازی، آنچه در افکار عمومی و رسانه‌ها گفته می‌شود، توسط سیاستمداران، ماجراجویان و دشمنان ما دامن زده شده است. درصد غنی‌سازی وقتی بالا باشد، لزوماً برای سلاح نیست. ما برای ابزارهای اندازه‌گیری دقیق خود به غنی‌سازی بالاتر نیاز داریم.

وی در بخشی از صحبت های خود گفت : هیچ‌کس این اقلام را به ما نمی‌فروشد. ما سال‌هاست که تحت تحریم هستیم. ما به این محصولات برای سیستم ایمنی راکتورهایمان و برای فرآیندهای حساس مورد استفاده برای مدیریت راکتورهایمان نیاز داریم. هیچ مذاکره مستقیمی با آمریکا صورت نخواهد گرفت.


سرویس: سیاسی
کلید واژگان: رئیس سازمان انرژی اتمی / غنی‌سازی / بازسازی تأسیسات هسته‌ای / تأسیسات هسته‌ای آسیب‌دیده / راکتورهای ایران