نورنیوز https://nournews.ir/n/245498
کد خبر: 245498
25 شهریور 1404

بورس در سراشیبی افتاد


بورس تهران امروز سه‌شنبه 25 شهریور 1404 با افت سنگین شاخص‌ها آغاز شد؛ شاخص کل بیش از 25 هزار واحد و شاخص هم‌وزن حدود 3 هزار واحد پایین آمد.همزمان، ارزش معاملات و تعداد نمادهای منفی نشان داد که خروج نقدینگی و غلبه فروشندگان بر بازار ادامه دارد.

نورنیوز - گروه اقتصادی : بازار سهام امروز سه‌شنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۴ با روندی منفی آغاز شد و شاخص کل در همان دقایق ابتدایی ریزش محسوسی را تجربه کرد. بر اساس آمار معاملات، شاخص کل بورس در ساعت ۰۹:۵۶ با افت ۲۵ هزار و ۹۸۰ واحدی به سطح ۲ میلیون و ۶۵۱ هزار واحد رسید که بیانگر فشار عرضه در نمادهای شاخص‌ساز است.

همزمان، شاخص کل هم‌وزن نیز با کاهش ۳ هزار و ۳۹۰ واحدی به سطح ۷۹۹ هزار واحد رسید. این موضوع نشان می‌دهد که افت امروز تنها محدود به نمادهای بزرگ نیست و کلیت بازار درگیر فشار فروش است.

ارزش کل بازار بورس تهران در این لحظه بیش از ۷۹ میلیون و ۸۱۱ هزار میلیارد ریال برآورد شد که نسبت به روزهای گذشته کاهش نسبی داشته است. همچنین حجم معاملات تا ساعت یادشده از ۶ میلیارد برگه سهم عبور کرد و ارزش معاملاتی معادل ۳۲ هزار و ۲۹۰ میلیارد ریال را ثبت کرد.

از منظر نمادها نیز شرایط بازار چندان امیدوارکننده نبود؛ چراکه بیش از ۱۰۹ هزار معامله در نمادهای سرخ‌پوش انجام شد و برتری فروشندگان نسبت به خریداران به‌وضوح قابل مشاهده بود.


سرویس: اقتصادی
کلید واژگان: معاملات بورس / بورس امروز / ارزش معاملات و نمادها / ارزش نمادها / بورس سه شنبه 25 شهریور