نورنیوز https://nournews.ir/n/244912
کد خبر: 244912
22 شهریور 1404

موفقیت چشمگیر داوطلبان تحت پوشش بهزیستی در رقابت‌های کنکور


هشت هزار دانش‌آموز تحت پوشش سازمان بهزیستی در کنکور 1404 شرکت کردند که از این میان، 10 نفر موفق به کسب رتبه زیر 500 و 50 نفر حائز رتبه زیر هزار شدند. سازمان بهزیستی مراسمی برای تقدیر از این دانش‌آموزان در نظر گرفته است.

 نورنیوز-گروه اجتماعی: آرزو ذکایی‌فر، رئیس مرکز توانمندسازی و اشتغال سازمان بهزیستی کشور، اعلام کرد که هشت هزار دانش‌آموز تحت پوشش این سازمان در کنکور سراسری سال ۱۴۰۴ شرکت کرده‌اند. از این تعداد، ۱۰ نفر موفق به کسب رتبه سه‌رقمی زیر ۵۰۰ و ۵۰ نفر نیز رتبه زیر هزار را کسب کرده‌اند، که نشان‌دهنده تلاش و استعداد قابل توجه این دانش‌آموزان است.

وی افزود که پس از اعلام نتایج نهایی، مراسمی برای تقدیر و تشویق این دانش‌آموزان برگزار خواهد شد. رئیس سازمان بهزیستی نیز بر اهمیت حمایت از دانش‌آموزان موفق و برگزاری این مراسم تاکید کرده است تا انگیزه آنان برای ادامه مسیر تحصیلی افزایش یابد.

ذکایی‌فر در ادامه به حمایت‌های اشتغالی از جامعه هدف سازمان بهزیستی اشاره کرد و گفت: «سرانه تسهیلات اشتغال مددجویان نسبت به سال گذشته افزایش یافته و سقف تسهیلات ویژه کارفرمایان نیز در سال جاری ارتقا یافته است.» وی تاکید کرد که این اقدامات به توانمندسازی و افزایش فرصت‌های شغلی برای جامعه هدف کمک می‌کند و نشان‌دهنده توجه سازمان به آینده تحصیلی و حرفه‌ای دانش‌آموزان تحت پوشش است.


سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: کنکور / بهزیستی / دانش‌آموزان