نورنیوز https://nournews.ir/n/244880
کد خبر: 244880
22 شهریور 1404

حمله موشکی یمن به تل‌آویو؛ میلیون‌ها صهیونیست به پناهگاه‌ها گریختند


یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن، اعلام کرد که موشک بالستیک فراصوتی «فلسطین2» به اهداف حساس در تل‌آویو شلیک شد. این عملیات موفقیت‌آمیز، باعث فرار میلیون‌ها صهیونیست به پناهگاه‌ها شد. یمن تاکید کرده تا توقف تجاوزها به غزه، حملات ادامه خواهد داشت.

 نورنیوز- گروه بین الملل: سخنگوی نیروهای مسلح یمن، یحیی سریع، از حمله موشکی به اهداف حساس در تل‌آویو خبر داد و اعلام کرد این عملیات با موشک بالستیک فراصوتی «فلسطین۲» که حامل چند کلاهک است، انجام شد و موفقیت‌آمیز بود. به گفته وی، این اقدام باعث فرار میلیون‌ها صهیونیست به پناهگاه‌ها شد.

این حمله در حمایت از ملت فلسطین و در پاسخ به جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه و تجاوزهای اخیر به یمن انجام شده است. سریع تاکید کرد که تجاوزات اسرائیل مانع حمایت یمن از فلسطین نخواهد شد و تنها موجب افزایش ثبات و مقاومت نیروهای یمنی خواهد شد.

شبکه‌های خبری رژیم صهیونیستی اعلام کردند که سامانه‌های دفاعی فعال شده و آژیر حمله هوایی در تل‌آویو و مناطق وسیعی از سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمد. شبکه المیادین و فلسطین پست نیز خبر حمله موشکی و هشدارهای آژیر را تایید کردند.

نیروهای مسلح یمن طی ماه‌های گذشته در واکنش به جنایات اسرائیل در غزه ده‌ها موشک و پهپاد به سمت فلسطین اشغالی پرتاب کرده‌اند. آنها متعهد شده‌اند تا زمانی که اسرائیل حملات خود به غزه را متوقف نکند، عملیات نظامی از جمله حملات به کشتی‌های رژیم صهیونیستی در دریای سرخ ادامه یابد.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: غزه / یمن / حمله موشکی / فلسطین2