نورنیوز https://nournews.ir/n/244154
کد خبر: 244154
18 شهریور 1404
بقائی:

حمله رژیم صهیونیستی به قطر خطرناک و نقض آشکار منشور ملل متحد است


در واکنش به حمله اخیر رژیم صهیونیستی به دوحه و مقامات حماس، سخنگوی وزارت خارجه آن را نقض فاحش حقوق بین‌الملل و حمله به مذاکره‌کنندگان فلسطینی خواند و این اقدام را محکوم کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به قطر و مقامات حماس گفت: ما خبر را دقایقی قبل شنیدیم. این اقدام رژیم صهیونیستی در ادامه جنایاتی است که این رژیم با نقض همه هنجارها و قواعد بین‌المللی مرتکب شده است. این اقدام، اقدامی فوق‌العاده خطرناک و جنایتکارانه است؛ نقض فاحش همه قوانین و مقررات بین‌المللی، نقض حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی قطر و حمله به مذاکره‌کنندگان فلسطینی است.

ما مشغول بررسی دقیق اتفاقاتی هستیم که افتاده، ولی در هر حال از دیدگاه حقوق بین‌الملل، همه قواعد حقوق بین‌الملل نقض شده است. این اقدام، اقدامی بسیار خطرناک و نقض اصول، اهداف و قواعد منشور ملل متحد است.

این موضوع باید کشورهای منطقه و کل جامعه جهانی را بیش از پیش هوشیار کند و هشداری باشد در مورد خطرات مترتب بر تداوم بی‌عملی و بی‌تفاوتی جامعه جهانی نسبت به تعرضات و قانون‌شکنی‌هایی که رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی و منطقه غرب آسیا مرتکب می‌شود. 

 


سرویس: سیاسی
کلید واژگان: قطر / دوحه / مقامات حماس / بقائی / حمله اسرائیل به دوحه