نورنیوز https://nournews.ir/n/244015
کد خبر: 244015
18 شهریور 1404

برگزاری جلسه غیرعلنی مجلس با حضور رئیس جمهور/روایت نیکزاد و گودرزی از جلسه غیرعلنی


جلسه غیرعلنی مجلس شورای اسلامی با حضور مسعود پزشکیان رئیس جمهور اسلامی ایران و برخی وزرا و مقامات آغاز شد.

نورنیوز-گروه سیاسی: مجتبی یوسفی نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا، گفت: در جلسه غیرعلنی امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی شرایط اقتصادی کشور و راهکارهای بهبود معیشت مردم‌ با حضور مسعود پزشکیان رئیس جمهور اسلامی ایران و برخی از وزرا و مقامات از جمله سید حمید پورمحمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه و محمدرضا فرزین رئیس کل بانک مرکزی بررسی می‌شود.

روایت نیکزاد از جلسه مجلس با رئیس‌جمهور

نایب رئیس مجلس گفت که در جلسه غیرعلنی امروز مجلس با رئیس جمهور موضوعاتی مربوط به بودجه و ناترازی‌ها و مباحثی که می‌تواند در آینده برای کشور مشکلاتی به وجود آورد مطرح شد.

 علی نیکزاد در جلسه علنی امروز اظهار کرد: از ساعت ۶:۳۰ صبح جلسه غیر علنی با حضور رئیس‌جمهور و اعضای دولت تشکیل شد.

وی افزود: در این جلسه اعضای کمیسیون‌های تخصصی و نمایندگان مجلس مباحث ارزشمندی را مطرح کردند که بیشتر موضوعات مربوط به بودجه و ناترازی‌ها و مباحثی بود که در آینده می‌تواند برای کشور مشکلاتی به وجود آورد.

نایب رئیس مجلس گفت: شاه بیت موضوعات این بود که بتوانیم بودجه عملیاتی داشته باشیم. اخیرا مجلس نیز طرحی را تصویب کرد که بودجه‌ به صورت یک مرحله‌ای باشد و این طرح برای تائید به شورای نگهبان فرستاده شده است.

سه طرح استیضاح به هیأت رئیسه مجلس ارجاع شد

عباس گودرزی هم در حاشیه جلسه علنی امروز سه شنبه مجلس در نشست خبری به تشریح جزئیات جلسه غیرعلنی مجلس پرداخت و گفت: جلسه غیرعلنی امروز مجلس از ساعت ۶:۳۰ دقیقه آغاز شد، این نشست در ادامه سلسله نشست‌های مجلس با دولت در راستای حل مشکلات مردم و رایزنی پیرامون موضوعات مختلف سیاسی و اقتصادی بود.

وی با بیان این که ما در این نشست تلاش کردیم به فهم مشترکی با دولت برای رفع مشکلات مردم برسیم، بیان کرد: در این جلسه رئیس سازمان برنامه و بودجه گزارشی به نمایندگان ارائه کرد، تاکید بر همترازی منابع و مصارف، کوچک سازی دولت، رفع ناترازی‌ها در بودجه ریزی و افزایش بهره‌وری از جمله موارد مورد تاکید در سخنان رئیس سازمان برنامه و بودجه بود.

نماینده مردم بروجرد در مجلس اظهار کرد: در این جلسه رئیس جمهور تاکید کرد که در برنامه ریزی برای تهیه بودجه سال آینده اولویت ها را در نظر می‌گیریم ، پزشکیان همچنین رمز پیروزی و موفقیت را وحدت و انسجام و همدلی میان مردم و دستگاه ها دانست و تاکید کرد که این موضوع باعث خنثی سازی توطئه های دشمنان می شود.

رئیس‌جمهور در این جلسه به این موضوع تاکید داشت که بودجه دستگاه‌هایی که مشکلی از کشور را حل نکنند باید حذف شود، اگر دستگاهی بودجه‌ای بگیرد ولی گره‌گشایی برای کشور نداشته باشد بودجه اش حذف خواهد شد.

گودرزی تصریح کرد: با توجه به گفت‌وگوهای صورت گرفته درمورد موضوع بودجه، قطعا نتیجه این موضوع در بودجه‌ریزی سال آینده مشاهده خواهد شد.

وی افزود: رئیس‌جمهور در این جلسه به این موضوع تاکید داشت که بودجه دستگاه‌هایی که مشکلی از کشور را حل نکنند باید حذف شود، اگر دستگاهی بودجه‌ای بگیرد ولی گره‌گشایی برای کشور نداشته باشد بودجه اش حذف خواهد شد.

سخنگوی هیات رئیسه مجلس تاکید کرد: در این جلسه روسای کمیسیون‌های برنامه و بودجه، اقتصادی و اجتماعی درمورد وضعیت کشور و اجرای قانون هفتم مباحثی را مطرح کردند. همچنین ۶ نماینده نیز به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.

سه طرح استیضاح به هیات رئیسه مجلس ارجاع شده است

گودرزی افزود: تاکید بر بودجه ریزی عملیاتی، کوچک‌سازی دولت، جلوگیری از هزینه‌های زائد از دیگر موارد مطرح شده در این جلسه بود.

وی گفت: در این جلسه نمایندگان و اعضای هیات دولت خواهان حفظ اقتدار کشورمان در مقابل دسیسه‌های دشمنان شدند و تاکید کردند که باید با اقتدار و عزت در مقابل دشمنان بایستیم.

سخنگوی هیات رئیسه مجلس با بیان اینکه طرح استیضاح وزاری راه، نیرو و کار به هیات رئیسه مجلس ارجاع شده است، گفت: این سه طرح استیضاح در دستور کار قرار خواهد گرفت و در چارچوب منطقی پیگیری خواهد شد.

بدون هماهنگی با ارکان حاکمیت در NPT تصمیم نمی‌گیریم

وی درباره موضوع خروج از NPT که توسط برخی از نمایندگان مطرح شده است، اظهار کرد: هر گونه تصمیم گیری در این باره با هماهنگی کامل بین مجلس با محوریت کمیسیون امنیت ملی و شورای عالی امنیت و سایر بخش های حاکمیتی کشور خواهد بود.

وی افزود: مجلس بدون هماهنگی و انسجام با دیگر ارکان حاکمیتی نظام تصمیم مستقلی نخواهد گرفت و هر گونه تصمیمی با هماهنگی سایر بخش‌های حاکمیتی انجام خواهد شد.


سرویس: سیاسی
کلید واژگان: رئیس جمهور / پزشکیان / مجلس / جلس غیر علنی