نورنیوز https://nournews.ir/n/243521
کد خبر: 243521
15 شهریور 1404

محرومیت سنگین جام اتحادیه برای لوئیس سوارز


سوارز ، مهاجم اینترمیامی به دلیل درگیری جنجالی و پرتاب آب دهان به سمت کادر فنی سیاتل ساندرز، با محرومیت 6 جلسه‌ای از جام اتحادیه فوتبال آمریکا روبه‌رو شد.

نورنیوز - گروه ورزشی :‌ دیدار اینترمیامی و سیاتل ساندرز که با شکست ۳ بر صفر شاگردان تاتا مارتینو و حذف آن‌ها از مسابقات همراه بود، در پایان با درگیری شدید میان بازیکنان دو تیم به جنجال کشیده شد. در این درگیری، سوارس یکی از چهره‌های اصلی بود و لحظه‌ای که او به سمت عضو کادر فنی حریف آب دهان انداخت، توسط دوربین‌ها ثبت و در فضای مجازی دست به دست شد. همین اقدام، موجی از انتقادها علیه ستاره سابق بارسلونا و لیورپول به دنبال داشت.

صدور حکم محرومیت

کمیته انضباطی فوتبال آمریکا در نهایت این بازیکن اروگوئه‌ای را شش جلسه محروم کرد؛ حکمی که بیشترین تعداد مسابقات ممکن در جام اتحادیه فوتبال آمریکا را در بر می‌گیرد. این در حالی است که سوارس پس از این ماجرا با انتشار بیانیه‌ای در فضای مجازی، نسبت به رفتار خود ابراز تأسف و عذرخواهی کرده بود.

محرومیت دیگر بازیکنان اینترمیامی

علاوه بر سوارس، چند بازیکن دیگر اینترمیامی نیز با محرومیت مواجه شدند. سرخیو بوسکتس به دلیل ضربه زدن به اوبد وارگاس بازیکن مکزیکی سیاتل ساندرز، دو جلسه محروم شد و توماس آویلس هم به دلیل رفتار خشونت‌آمیزش با محرومیت سه جلسه‌ای روبه‌رو گردید.


سرویس: ورزشی
کلید واژگان: اینتر میامی / جام اتحادیه فوتبال آمریکا / سیاتل ساندرز / محرومیت لوئیس سوارز