نورنیوز https://nournews.ir/n/243489
کد خبر: 243489
15 شهریور 1404

عارف به دیدار معاون اول‌های دولت‌های قبل رفت


معاون اول رئیس‌جمهور، هم‌زمان با هفته دولت، با معاونین اول سابق رئیس جمهور و خانواده‌های آنان دیدار و بر اهمیت استفاده از تجارب مدیریتی دولتمردان پیشین تأکید کرد.

نورنیوز - گروه سیاسی :‌ محمد رضا عارف معاون اول رییس جمهور هم زمان با هفته دولت به مانند سال گذشته به دیدار معاونین اول سابق رئیس‌جمهور و خانواده‌های آنان رفت.

مقصد اول معاون اول رئیس‌جمهور دیدار با محمد مخبر مشاور رهبر معظم انقلاب و معاون اول دولت سیزدهم بود.

مخبر با قدردانی از ابتکار عمل عارف به جنگ ۱۲ روزه اشاره کرد و گفت: واقعاً باید به دکتر پزشکیان و شما و دولت به خاطر عملکرد خوبتان در زمان جنگ دستمریزاد گفت و در این شرایط سخت کار کردن یک مؤلفه قدرت است.

دیدار+عارف+با+معاونین+سابق
 

عارف همچنین به دیدار محمدرضا رحیمی معاون اول رئیس‌جمهور در دولت دهم رفت.

معاون اول رئیس‌جمهور در دولت دهم خطاب به عارف گفت: همه دولتمردان باید شما را به عنوان الگویی برای سیاست‌ورزی قرار دهند.

عارف همچنین به دیدار همسر و دختر مرحوم حسن حبیبی معاون اول دولت سازندگی و دولت اول اصلاحات رفت و ضمن گرامیداشت داشت یاد و خاطره او به ذکر خاطراتی از مرحوم حبیبی پرداخت.

معاون اول رئیس‌جمهور به کتابی از مرحوم حبیبی با عنوان اسلام و مسلمانان روسیه اشاره کرد و گفت: خواندن این کتاب تاثیر زیادی بر من گذاشت.

خانم شفیقه رهیده همسر مرحوم حبیبی هم ضمن قدردانی از دکتر عارف گفت: این اقدام شما حرکتی متمدنانه و نجیبانه و نشات گرفته از معرفت و مرام ذاتی شما است.

حضور در منزل مرحوم پرویز داودی معاون اول رئیس‌جمهور در دولت نهم مقصد بعدی دکتر عارف بود که از ویژگی علمی مرحوم داودی تجلیل کرد.

دیدار+عارف+با+معاونین+سابق

مقصد پایانی معاون اول رئیس‌جمهور حضور در دفتر دکتر اسحاق جهانگردی بود.

معاون اول رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و و دوازدهم خطاب به عارف گفت: شما تنها شخصیتی هستید که به دیدار همکاران سابق می‌روید که اقدام بسیار ارزشمندی است.

جهانگیری به شرایط خاص کشور اشاره کرد و گفت: دوره شما دوره سختی است و واقعاً دولت با شرایط سختی از ابتدا مواجه بود و انشاالله خداوند به شما و دولتمردان کمک کند.

معاون اول رئیس‌جمهور در این دیدارها بر لزوم استفاده از تجارب مدیریتی دولتمردان سابق تاکید کرد.


سرویس: سیاسی
کلید واژگان: محمدرضا عارف / دولتمردان / دیدار عارف با معاونین سابق / معاونین اول سابق رئیس جمهور