نورنیوز https://nournews.ir/n/243391
کد خبر: 243391
14 شهریور 1404
پس از وقفه چندساله؛

پروازهای باکو -تهران فردا از سر گرفته می‌شود


با دستور رئیس‌جمهور آذربایجان، پروازهای مستقیم شرکت هواپیمایی آزال در مسیر باکو-تهران از روز شنبه از سر گرفته می‌شود. این اقدام که پس از چندین سال وقفه صورت می‌گیرد، گامی در جهت توسعه روابط دو کشور در حوزه حمل‌ونقل هوایی محسوب می‌شود.

نورنیوز-گروه اقتصادی: سفیر جمهوری آذربایجان در تهران اعلام کرد: از روز شنبه نیز پروازهای باکو-تهران-باکو متعلق به شرکت هواپیمایی آزال از سر گرفته خواهد شد.
علی علیزاده سفیر جمهوری آذربایجان در ایران در شبکه اجتماعی ایکس با بیان این مطلب نوشت:

« پس از چندین سال وقفه، بر اساس دستور رئیس جمهور جمهوری آذربایجان، اولین پرواز مستقیم خطوط هوایی آذربایجان در مسیر باکو - تبریز - باکو انجام شد و این پروازها در ابتدا دو بار در هفته انجام خواهند شد.

وی همچنین بیان کرد که از روز شنبه نیز پروازهای باکو-تهران-باکو متعلق به شرکت هواپیمایی آزال از سر گرفته خواهد شد.


سرویس: اقتصادی
کلید واژگان: ایران آذربایجان / توسعه روابط / پرواز باکو تهران / خط هوایی جدید