نورنیوز https://nournews.ir/n/243114
کد خبر: 243114
13 شهریور 1404

میزبانی ترامپ از غول های فناوری در غیاب ایلان ماسک


رسانه‌های آمریکایی گزارش داده‌اند که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، شامگاه پنجشنبه (به وقت محلی) میزبان جمعی از مدیران ارشد شرکت‌های پیشروی فناوری در مراسم شامی رسمی در کاخ سفید خواهد بود؛ مراسمی که غیبت یکی از چهره‌های سرشناس دنیای تکنولوژی در آن چشمگیر است.

نورنیوز- گروه بین الملل: به گزارش آسوشیتدپرس، فهرست مهمانان این مراسم شامل چهره‌هایی چون بیل گیتس (بنیان‌گذار مایکروسافت)، تیم کوک (مدیرعامل اپل)، مارک زاکربرگ (مدیرعامل متا) و شماری دیگر از مدیران مطرح حوزه فناوری و هوش مصنوعی است. با این حال، ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا و اسپیس‌ایکس و از مهم‌ترین چهره‌های فناوری آمریکا، در این فهرست جایی ندارد.

ماسک که زمانی از نزدیک‌ترین متحدان ترامپ محسوب می‌شد و حتی در دولت او مسئول پیگیری بهره‌وری معرفی شده بود، در ماه‌های اخیر علناً با ترامپ اختلاف پیدا کرده و از تیم او فاصله گرفته است.

این مراسم در فضای تازه‌سازی‌شده باغ رز کاخ سفید برگزار خواهد شد؛ فضایی که ترامپ اخیراً با الهام از عمارت شخصی‌اش در فلوریدا (مارالاگو) بازطراحی کرده است. میز، صندلی و سایه‌بان‌های این فضا نیز بازتابی از همان سبک شخصی رئیس‌جمهور هستند.

«دیویس اینگل»، سخنگوی کاخ سفید، با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: «باشگاه باغ رُز کاخ سفید، یکی از جذاب‌ترین مکان‌ها در واشینگتن و شاید حتی در جهان است. رئیس‌جمهور مشتاقانه منتظر دیدار با رهبران برجسته سیاسی و فناوری در این شام و برنامه‌های مشابه آینده در این پاسیوی زیباست.»

این گردهمایی پس از نشست کارگروه جدید آموزش هوش مصنوعی برگزار می‌شود؛ نهادی که به ریاست ملانیا ترامپ، بانوی اول آمریکا، شکل گرفته و هدف آن، توسعه آموزش‌های مرتبط با هوش مصنوعی برای نسل جوان آمریکاست. انتظار می‌رود برخی از مدعوین شام امشب، در این کارگروه نیز حضور داشته باشند.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: ترامپ / ایلان_ماسک / کاخ_سفید / بیل_گیتس