نورنیوز https://nournews.ir/n/242603
کد خبر: 242603
10 شهریور 1404

اسناد تفکیکی شهرک صنعتی کنگاور صادر شد


اسناد تفکیکی شهرک صنعتی کنگاور صادر و تحول داده شد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: سند مالکیت شهرک صنعتی شهرستان کنگاور در سال 1381 به نام شرکت شهرک‌های صنعتی کرمانشاه صادر شد. در سال 1388 فرآیند تفکیک  اسناد انجام و تعداد 82 فقره صورت‌جلسه تفکیکی تهیه گردید که اسناد مربوطه نیز به نام شرکت شهرک‌های صنعتی کرمانشاه صادر و تحویل داده شد.

با گذشت حدود 16 سال از صدور اسناد اولیه، شرکت شهرک‌های صنعتی کرمانشاه پیگیر صدور اسناد تفکیکی برای سه پلاک با مجموع مساحت 4580 متر مربع در راستای تکمیل فرآیند مالکیت و بهره‌برداری دقیق‌تر از اراضی شهرک صنعتی بود.

در تاریخ 22 آذرماه 1403، با سفر رئیس قوه قضاییه به استان کرمانشاه و حضور بابایی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در جلسه شورای اداری  شهرستان کنگاور در محل فرمانداری برگزار شد که یکی از مصوبات مهم این جلسه، رسیدگی به مشکلات مربوط به اسناد مالکیت شهرک صنعتی کنگاور بود.

در پی این جلسه و پیگیری‌های مستمر، پلاک‌های فرعی 422، 426 و 427 از پلاک اصلی 35 تجمیع شده و پلاک جدیدی با شماره 482 فرعی از 35 اصلی به مساحت 4580 متر مربع صادر و تسلیم شرکت شهرک‌های صنعتی کرمانشاه شد.

در نهایت بر اساس نقشه تفکیکی ارائه‌شده توسط شرکت شهرک‌های صنعتی، فرآیند تفکیک توسط همکاران واحد ثبت شهرستان کنگاور انجام پذیرفت. در نتیجه، زمین مذکور به 9 قطعه مجزا تفکیک و اسناد مالکیت مربوطه صادر و امروز و با حضور  دادگستری استان کرمانشاه و کریمی دادستان مرکز استان به مدیرعامل  شرکت شهرک‌های صنعتی کرمانشاه تحویل داده شد.


سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: رئیس قوه قضاییه / سند مالکیت / کنگاور / اسناد تفکیکی / شهرک صنعتی