نورنیوز https://nournews.ir/n/241893
کد خبر: 241893
6 شهریور 1404

شهادت دو عضو ارتش لبنان به دنبال سقوط پهپاد رژیم صهیونیستی


ارتش لبنان اعلام کرد که دو تن از نیروهایش پس از سقوط یک پهپاد انفجاری رژیم صهیونیستی در جنوب این کشور به شهادت رسیدند.

نورنیوز-گروه بین الملل: یک افسر و یک سرباز از نیروهای ارتش لبنان بر اثر سقوط یک پهپاد نظامی متخاصم رژیم صهیونیستی که حامل بمب انفجاری بود و قصد داشت آن را بر روی یک دستگاه حفاری در شهرک الناقوره پرتاب کند، به شهادت رسیدند.

فرماندهی ارتش لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد: هنگام بررسی پهپاد سقوط کرده دشمن صهیونیستی در منطقه ناقوره، انفجاری رخ داد که باعث شهادت یک افسر و یک سرباز و همچنین مجروح شدن دو نظامی دیگر شد.

شبکه روسیه الیوم نیز با اعلام این خبر افزود که «میشل عون» رئیس‌جمهور لبنان با ابراز تاسف و اندوه نسبت به شهادت یک افسر و یک دستیار اول در ارتش و مجروح شدن یک سرباز در نتیجه انفجار پهپاد اسرائیلی گفت: ارتش لبنان بار دیگر با خون خود بهای حفظ ثبات در جنوب را می‌پردازد و این چهارمین حادثه‌ای است که از زمان استقرار ارتش در منطقه جنوب لیتانی، در آن نظامیان لبنان به شهادت می‌رسند.

وی افزود: این حادثه همزمان با تمدید ماموریت نیروهای بین‌المللی حافظ صلح حاضر در جنوب (یونیفیل) توسط شورای امنیت و درخواست جامعه بین‌الملل از اسرائیل برای توقف تجاوزات و خروج از سرزمین‌های اشغالی و توانمندسازی ارتش لبنان برای اعمال کامل حاکمیت خود تا مرزهای بین‌المللی رخ داده است.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: رژیم صهیونیستی / تلفات جانی / ارتش لبنان / سقوط پهپاد / شهادت سربازان لبنانی