نورنیوز https://nournews.ir/n/241506
کد خبر: 241506
4 شهریور 1404

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی: رژیم صهیونیستی خشم جهانی را برمی‌انگیزد


شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در پی شهادت خبرنگاران در غزه توسط رژیم صهیونیستی، اعلام کرد که رژیم اسرائیل با قتل حقیقت‌نگاران، تنها خشم و مقاومت را افزایش می‌دهد و مسیر پیروزی مظلومان را هموارتر می‌کند.

نورنیوز - گروه فرهنگی :‌  شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در پی کشتار خبرنگاران در غزه توسط رژیم صهیونیستی اعلام کرد: «رژیم صهیونیستی باید بداند که با کشتن حقیقت‌نگاران، تنها شعله‌های خشم و مقاومت را فروزان‌تر و راه پیروزی مظلومان را هموارتر می‌سازد.»

 در پی کشتار خبرنگاران در غزه توسط رژیم صهیونیستی این شورا در بیانیه ای اعلام کرد: «در ساعات اخیر، سرزمین غزه شاهد صحنه دردناک دیگری از سبعیت و وحشی گری رژیم جعلی صهیونی بود و کشتار خونین خبرنگاران حقیقت‌جوی چندین شبکه خبری و خبرگزاری معتبر دنیا از جمله رویترز، آسوشیتدپرس و به‌ویژه شبکه الجزیره در غزه، برگ دیگری از دفتر سیاه جنایات رژیم سفاک صهیونیستی و خشم کور، کینه عمیق و وحشت رژیم آپارتاید نسبت به صدای حقیقت را نشان داد.»

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی افزود: «این جنایت هولناک، تلاشی مذبوحانه برای خاموش ساختن فانوس روایتگری و بریدن رشته پیوند میان مظلومیت مردم غزه و افکار عمومی جهان است اما تاریخ گواهی می‌دهد که خون خبرنگاران شهید، از جوهر هر قلمی گویاتر و از تصویر هر دوربینی روشن‌تر خواهد بود؛ صدایی که خاموشی نمی‌پذیرد و پیام خود را از رگ‌های بریده آنان به میلیون‌ها قلب بیدار منتقل خوهو خون شهیدان حصارهای سکوت را فرو خواهد ریخت.»

این شورا ضمن اظهار همدردی و همبستگی با تمامی آزادگان عرصه رسانه در جهان اعلام کرد: این خون‌های مطهر، به مشعل‌های بیداری بدل خواهد شد و امت‌ها را استوارتر از همیشه در برابر ظلم و اشغالگری بسیج خواهد کرد. رژیم صهیونیستی باید بداند که با کشتن حقیقت‌نگاران، تنها شعله‌های خشم و مقاومت را فروزان‌تر و راه پیروزی مظلومان را هموارتر می‌سازد.


سرویس: فرهنگی
کلید واژگان: رژیم صهیونیستی / جنایت رژیم اسرائیل / کشتار خبرنگاران در غزه